To je moje spolubydlící z brněnských časů! ![]()
Přiznání
Mutziputzi No dobre dobre. Ale máš to bez sliepky
Ja som si z videa pozrela tak 2min...nuda
paktofonika Jsem tam teď koukla a ani tam hotový nevidim, kdes je našla?
Mutziputzi Nie? Určite ich ešte nedávno mali. V lete som kupovala kit na šál a mali aj hotové svety.
paktofonika Nikdy jsem tam nic hotovýho neviděla
Mutziputzi Fakt mali ready made a potom knit your own sekciu. Staršia fotka z FB. Možno to stiahli v dobe zliav.

paktofonika Tak to mě mrzí, to jsem prošvihla a teď to tam nevidím...
Překlad článku ze Spiegelu byl trochu náročnější, než sem čekala..sem se úplně vyčerpala ![]()
Cvyba mi tu moninika
Janulik03 No jo.. kde je? ![]()
Janulik03 ja si vzpomnela vcera
Dadoo a nevzdala to po te posledni cocce? (Uz ani nevim kvuli cemu, puncochace?)
baltik To by mě mrzelo ![]()
baltik Rozhodně ne, ona víckrát říkala, že má áda zpětnou vazbu.
baltik Já myslím, že jo, na mou kritiku jejího outfitu reagovala, že si vzpomíná na můj župánek, už nevím kdo jí kritizoval kalhoty, ona reagovala, že dotyčná nebo snad sestra je má taky atd atd, jak píše Tak Betty , to že žádala zpětnou vazbu, bylo asi jeji psychocvičení, v reálu s tím měla problém.
Ja se na ten model chtela pak s odstupem asi dne jeste jednou podivat, zda to bylo fakt tak blbe a uz byl smazany.
tak co, koho jste ve stardance tipovali, že vypadne jako první?
já gondíka.
Jiná Realita
Já Šinkorovou, dcera Arichtevu. Ale to bylo ještě před večerem. Pokud by šlo jen o tanec, vyrazila bych včera Mišíka, ale chápu, že bude mít silnou fanynkovskou základnu.
Jiná Realita Já právě Moniku, myslím, že mezi diváky StarDance je nejmíň známá.
Sweet Potato To je fakt, ale zase mi přišla celkem milá, vtipná a ten její tanečník taky. Každopádně si myslím, že vyhraje buď Tomicová nebo nějakej chlap - můj favorit je Dvořák.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.