Sweet Potato ale je tak krásná.
včera jsem se na ni dívala, že je úplně dokonalá, na ní není snad nic špatně. zuby, vlasy, symetrický obličej, postava, krásný úsměv...fakt všecko.
včera jsem se na ni dívala, že je úplně dokonalá, na ní není snad nic špatně. zuby, vlasy, symetrický obličej, postava, krásný úsměv...fakt všecko.
Jiná Realita A navíc má i výborný hlas.
Sweet Potato to nevím, přiznám se, že jsem z těch, co akorát ví, že zpívá, ale nemám ani šajn, co vlastně. ale klidně tomu věřím.
nevím, kam s tím, ale to si tak prohlížím hadry ze zary, když tu sjede pohled na modelčiny nohy. auau.
edit: je to na třetí fotce.
Jiná Realita Já tipovala Písařovicovou, event kteroukoli z "krásek"
Dadoo já úplně nejdřív arichtevu, ale pak jsem zjistila, že jí bylo hodně lidí líto a proto jí posílali hlasy
tak jsem měla jako druhého gondíka, který mi přišel v prvním kole nějak nevýrazný.
Jiná Realita Když ona je Arichteva docela populární. 3 v 1, nebo ted zase První republika. To Bagárová není. Myslím, že moc lidí ji ani nezná.
Ale je fakt krásná. Taková panenka jemně vysoustruhovaná ![]()
Jo. Vnímám to úplně stejně.
Dneska jsem si spletla Náprstkovo a Hrdličkovo muzeum
. Šla jsem na vernisáž, která začínala v šest, ještě za deset šest s wendulka v Ingredients vybírám parfémy, říkám si, to stíhám, Náprstkovo muzeum je kousek... No a ono to bylo v Hrdličkově
. Ale měla jsem tenisky, slušně jsem se proběhla, a protože vernisáže nikdy nezačínaji na čas, podstatnou část jsem stihla...
999 to je jeste dobry, ja mela jit na vernisaz a spletla jsem si den ![]()
jinx A spletla dopředu, nebo dozadu? Jestli jsi měla šanci to napravit...:-).
999 no uz to neslo, bohuzel, ani v tech nejrychlejsich teniskach ![]()
999 Stane se
. A jak si vedly Delina exclusif a Imitation během vernisáže
?
wendulka Vytvářely erotické dusno
.
Dnes mam uplne neuveritelny kopr a vazne premyslim, ze odpoledne stravim jinak nez praci, pr. jsem nepouzitelna.
jinx Dick day? ![]()
brrr mnooo, proc ne, ze?
jinx si ho užij!
Včera jsem si jen tak ze zvědavosti vyzkoušela culottes a puffer, abych věděla, o co přicházím a ono to na mně vypadalo dobře... Co mám dělat, když kułoty mám v přihrádce cobychsinikdynasebenevzala? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.