Sweet Potato A čo bude na obed? ![]()
Přiznání
paktofonika si mohla povedať
som mohla ušetriť a nemusela som kupovať nový vysavač
paktofonika chceš chleba? ![]()
A přiznám se, že když si na slovníku seznam.cz pouštím německou výslovnost, tak se tomu tlemim, takhle to moc daleko nedotáhnu..
paktofonika já myslim, že ty já a tvůj vysavač se domluvíme ![]()
pecka Až bude vysavač který nebude vydávat žádné zvuky, pak teprv možná vezmu luxování na milost. Nesnáším to tahání řvoucí obludy, byť mě baví ta rychlost s jakou drobky mizí. Ale ve finále třeba kuchyni si radši v klidu a tichu zametu.
paktofonika Se hlásim taky :-) Marocké jehněčí, bouillabaisse, pirožky, slepičí polífka?
andulka01 Marocké jehnečí? Tak to prídem aj teraz ak chceš. :D Vysávač mám celkom tichý, tá obluda čo som mala prestým hučala nenormálne a to som si povedala, že už nikdy. Mám ešte starý robotický a ten ako tak povysáva a ešte k tomu aj zabaví psy :D
paktofonika Ok, až budu dělat jehněčí, budu na tebe myslet :-) stejně neznám míru a vždycky toho udělám moc :-)
Mě vlastně uklízení už zase docela baví, od té doby co nemusím ulkízet rozlehlý dům ale malý byt, tak mi to dělá i radost. Jen to vysávání mě teda neba, hlavně kvůli zvuku (a to mám už taky docela tichý).
paktofonika ja vysávanie nerada a nie je to vysávačom ...hodil by sa niekto,kto rád vysáva
pecka Plha se hlásí... no ráda, s kočkama každodenní nutnost, mám ráda čistý parkety. Takže ráda...![]()
Poté co jsem na Seznamu shlédla rozhovor s Božidarou, svetr již nechci, strašná pipi!
Mutziputzi Odkaz?
Mutziputzi ako minule spomínala 999, že sú to v podstate svetre Woolandthegang tak som pozerala na jej začiatky na IG a tam vidno, že používa ich vlnu a sú to aj ich projekty, na stránke som ale nenašla info k tomu či sa tieto projekty môžu predávať ďalej pod iným menom.
paktofonika což o tohle, i za neautorskou práci bych jí i ráda zaplatila, ale slépka to je děsná
Mutziputzi Tak to nie, radšej si kúpim rovnosveter na woolandthegang a za tretinu a ako tak rozmýšľam, ak chceš sa chceš vyhnúť sliepka skus pozrieť rovno na ich stránkach.
paktofonika znám, koukala jsem, ale za třetinu no podle mě nebylo
Mutziputzi Tak za polovicu určite.
paktofonika nemyslím, jenom materiál a vercajk byl přes 150 USD
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.