Potrefenáhusa takého mávali kedysi jedni susedia trošku další od nás, vzhľad ňuňuňu a pritom prdlý neskutočne a agresívny. Inak je to krásny pes
Přiznání
Janulik03 no já i na toho čuvače neslyšela jenom chválu...
Sweet Potato mne a páčil aj ten panáčik na jednokolke ako rozhadzuje letáky ![]()
dzizisketa já ho samo znám a těšila jsem se na tu znělku každý pondělí ![]()
Janulik03 no však, večerníček je super!
Slovenská znělka je skvělá, my na ni "slováky" koukali furt, vzhledem ke vzdušné i kultirní blízkosti. Akorát jsem nevěděla, že ten pejsek je teda asi vážně plemeno, ne jen random bílý chlupatý pejsek ![]()
Potrefenáhusa takého mávali kedysi jedni susedia trošku další od nás, vzhľad ňuňuňu a pritom prdlý neskutočne a agresívny. Inak je to krásny pes
já jsem četla "pritom PRDÍ neskutočne" ![]()
![]()
Ja ešte milujem znelku rozhlasových rozprávok. Pripomína mi to moju babku, s ktorou som u nej vždy večer počúvala rozprávky. ![]()
Jiná Realita možno aj to.![]()
Potrefenáhusa jasne aj hajaja je super. ![]()
Páni, ale sme sa tu roznežnili
A pak že advent nefunguje, že? ![]()
dzizisketa ano, stačí spomaliť a užiť si to. ![]()
Janulik03 no já i na toho čuvače neslyšela jenom chválu...
tak ty ovcacke psy, hlavne slechtene v oblastech, kde mali na starosti rozhlehle prostory s vyskytem ohrozujicich zvirat, se museli teda casto rozhodovat samostatne . tudiz maji dost casto svoji hlavu. pes dobre vyhodnotil situaci, kdyz se mu kolem stada ochomejtal vlk. napriklad maji potize i s privolanim: celkem logicky, pokud na nej baca hulaka z kilometru a on ma pritom na dohled toho vlka, je vyhodnejsi, aby zustal a resil vlka.
bohuzel tento rozhodovaci proces ma v obydlene zastavbe ponekud rezervy
.
Janulik03 Měla jsem ráda i naši znělku, ale znělka slovenského večerníčku mi připadala opravdu kouzelná, taková vánoční. Měli jsme na horách velmi špatný televizní příjem, většinou hrál jen první program, dvojka jen za krásného počasí, když sněžilo nebo pršelo, nechytali jsme ani tu jedničku. Takže o kanálech jiných států jsme si mohli nechat jen zdát. Tudíž jsem tu slovenskou znělku viděla jen u někoho na návštěvě, dvakrát, třikrát za rok. Byl to pro mě svátek :)
Pinot Noir no ja ju doteraz milujem, som asi večné dieťa
Pinot Noir my nechytali v Praze zahraniční televizi žádnou, ale byly slovenské pondělky a v rámci toho byl i jednou týdně slovenskej večerníček
rozhodla jsem se, že se naučím yoga headstand
muhehe, ještě že mě nikdo neviděl, pobavila jsem včera sama sebe. ale jsem rozhodnutá vytrvat!
Jiná Realita no,o to ja se ani pokouset nebudu,bych si zlomila vaz. ![]()
V pondeli sem si vleze davala nohy za hlavu a trochu mam pocit,ze dvoudenni bolest krcni patere s tim ma co do cineni.:-)
Potrefenáhusa No, netušila jsem, že uroním slzu, už jsem ji neslyšela léta.
A slovenská znělka s pejskem a bačou se mi vryla jako nejsilnější vzpomínka na dovolenou s rodiči v Malé Fatře. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“