Garfie A prosím tě, jak dlouho se tak pečou a při kolika stupních? Dáváš je rovnou na plech, nebo na pečicí papír? Mám el. troubu, takže horkovzduch? ![]()
Přiznání
Poéma Tak! ![]()
snad se tady nerozjede burza receptů ![]()
RoSa pozri idu vianoce, v radiu vraveli, ze vianoce su blizko, ked sa vsade objavuju dopyty na zarucene makke medovnicky. No a tu tlapky ![]()
Candance no ja je taky nechtela delat. a mam dvoje. to by jeste nicemu nevadilo, ale ceka me tam misa ischlskych dorticku, tedy spis korpusu. a nekdo to bude muset zlepit. no nejak se mi to letos vymklo. ![]()
whiskas tukove testo nemusis davat na pecici papir, to se neprilepi. tak 160-175 stupnu a je to rychle, max 10 minut max, nekdy staci i 8, nesmi ti to zacit tmavnout, staci spodek do ruzova.
continuity
dík.
whiskas Dávám na papír, ale já na papír valím všechno. Mám taky elektrickou, rozpálím předem, horkovzduch tak cca 160-180, peču pět až deset minut, nemělo by začít hnědnout. A je dobré ten plech zhruba v polovině otočit, jinak se ti jedna část víc přismahne. :-)
Cukr moučka, můžeš i vanilkový, já přidávám přímo vanilku. Víno je nutnost! ![]()
Garfie Super, tak teď už se jen dát do díla
.
Nasla som poklad!
Tak sa vsetky nevyhodili, citim sa odhodlane ![]()

Janulik03 a ten rak!!! na toho jsem malem zapomnela;))
Janulik03 dokonce i masařky, pěknej objev! ![]()
711990 ja som si az teraz uvedomila , ze je to rak
som myslela ze mam dve ryby ![]()
711990 raka mam i rybu, kočku, zajíce, květy..ale tu mouchu nee
já ji chci..
Ounz poslem ti mam ich viac
Ounz aby si si nemyslela ze by mi chybali. Mam plnu bednu formiciek . Som skrecok

Janulik03 Ten pejsek, není to náhodou netopýrka? ![]()
Janulik03 Ano, ano, to jsou ty naše
Akorát psa nemáme!
Janulik03 ha ty máš bedničku, koukám, že máme podobný obsah, i včetně toho lisu na strojkový, já to mám všechno ještě po babi..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“