Jiná Realita umim!
hrozná byla stojka klasická na rukou, když jsem ji zkoušela prvně asi po 20 letech, to mě dost překvapilo
Jiná Realita umim!
hrozná byla stojka klasická na rukou, když jsem ji zkoušela prvně asi po 20 letech, to mě dost překvapilo
Potrefenáhusa já jsem právě nikdy nedokázala udělat ani hvězdu, takže stojím před velkou výzvou!
Jiná Realita hele, to dost, zvlášť jestli mezi posledním a následným pokusem stojí aspoň 20 let a 20 kilo...
Potrefenáhusa mezi mnou a posledni (sisatou) hvezdou stoji nejmin 30 let a 30 kilo.. ale kdyz psala 999 o tom liftingu taky me to nahlodalo![]()
viktorka_od splavu no na hlavě to, aspoň pro mě, neni tak náročný jako na rukách, tam mi přijde je fakt znát každý kilo
viktorka_od splavu o jakém liftingu?
mám se učit hvězdy? omlazuje to?
Jiná Realita stačí stoj na hlavě a most!
Potrefenáhusa oh god, to budu dnes trénovat ještě usilovněji
do měsíce očekávám nemožné!
Potrefenáhusa keby som sa postavila na hlavu, tak ju moja váha sploští a prídem o posledný rozum ![]()
viktorka_od splavu Hvezdy! A premet, to byval muj majstrstyk, asi bych to zvladla i ted.
Milovala jsem gymnastiku, akorat jsem tam nemohla chodit.![]()
Luna zkus to, jako super je, že to tělo má paměť a furt si to pamatuje, i když nemá kondici...akorát to teda trochu bolí
Jiná Realita ted jsem nalomena to zacit zkouset taky:D ale mne staci kdyz na joze delam svicku....protoze koukat se 10 dechu na to, jak se mi spek na brise preliva pomalu az na bradu, to je pro masochisty.
711990 nepřeháněj ![]()
711990 mě u svíčky strašně dusej prsa, a to mám spíš malý ![]()
pri sviečka mám problém odlepit zadok od podložky, musím to urobiť svihom nohami, pomaličky mi to nejde ![]()
Jiná Realita neprehanim:D presne jak rika Potrefenáhusa ono to vsechno sjede niz a zacne te to dusit. Jen teda moje prsa jsou jak Lybar. Stale drzi
ale pres ne se prelejva to bricho. A to nejsem nejak extra vypasena, ale posledni dobou mam proste pneumatiku a ta se ukaze vzdycky v tyhle pozici:D a pak jeste kdyz lektorka zaveli - bricho na stehna:D s tim v predklonu teda problem vazne nemam:D
Potrefenáhusa me jeste moje druha brada![]()
Ja teda hvezdu i most udelam levou zadni, ale provaz nikdy, to ty kratky tlusty nohy podle me nedovoli!
Potrefenáhusa Janulik03 711990
Vy ste vtipný, fakt byste jednoho nalákaly to zkusit!
Já svíčku nikdy moc neuměla, dneska bych se asi při pokusu o ni zbortila do sebe, ale hvězdu a stojku sem uměla a sekala ještě v 27 letech..no teď se bojim to zkusit už, že padnu na hlavu a budu padlá na hlavu..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.