Sweet Potato hele!!!Aby taky Janulikovi něco zbylo!!!
Přiznání
Sweet Potato to je pes???
Ja potrebujem ocneho. Som aj chvilu vahala ale rak ak je to netopierka, tak je formicka tvoja.
No a reraz to vyzera ze si tu robim burzu ci co ![]()
Potrefenáhusa klidek , janulik sa vrati do spajze a kukne pod regal do dalsej bednicky![]()
Janulik03 Asi je to nějaký neurčitý Bundáš, upeč ho vnoučkovi.
Sweet Potato bundas????
Mozno poleti aj s cestom ak nepojde vyklopit
Janulik03 musíš zakopat, abys mohla ukazovat vnoučatům! :-)
Janulik03 No, Bundáš, Huňáč, Dunčo, jak jim u vás říkáte?
Jeden takový kreslený kdysi uváděl večerníčky, s bačou.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Beskydsk%C3%BD_bund%C3%A1%C5%A1
Sweet Potato bundas , dunco..... v pohode vsetko je trefne.
Sweet Potato ten vecernicek u nas stale chodi, dedusko a jeho psik zazinaju hviezdy , doteraz jed je u nas maly to s nim pozerame , teda iba tu znelku ![]()
Aranel existuje na to takove heblo, daji se tim zdobit dorty a pak tlacit to strojkove cukrovi. To taky mam, ale leta jsem to nedelala. Mne ty kokosove veci prestaly chutnat. Max v tom neco obalit.
Ale mam dve testa na vosi uly. Cim to mam plnit? Nechci tam davat syrove vajicko a moc nemusim maslove kremy. Oni jedno neni z piskotu, ale obe z tukoveho testa. Cim to zahustit? Ja tyto nepecene veci moc neumim.
Právě jsem zavolala matce, kde jsou pracny mého mládí... Včela, rak, motýl... Prý ve sklepě. Tak jsem ji tam poslala, že je uplácám, i když to nesmím...![]()
Aranel no ale to se dá koupit i dnes! A mlejn na maso máš?
continuity to se ale nedělá jen kokosový
já mám moc dobrej recet na strojkový kakaový s ořechama..a pak klasika linecký strojkový slepený marmeládou a máčený v čokoládě.
Ounz ani se neodvazuji rict si o recept. V lednici jeste tri testa + ty dorticky Franze Josefa. A pristi vikend jsem ve Vidni.
continuity až budu doma, klidně ti jo najdu ![]()
a takhle přesně vzniká těch třináct druhů cukroví..haha
Ounz asi tak ![]()
Ounz Ne, ten taky nemáme, tím je to samozřejmě ještě stylovější. Heblo nějaký pořídila maminka z Tescomy, ale dost napytel plastový to bylo...
continuity Já plním tak, že umíchám máslo + cukr moučka + rum (dost). Není to "těžký" máslový krém, ale zase je to vhodné spíš jen pro dospělé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“