Si vobčas přijdu jak Samantha Jones s Richardem Wrightem, to ovšem nechceš!!!!
Přiznání
razorblade já jak ten pitomec cvičím jedině se sepnutýma vlasama do ohavně nepřitažlivýho drcku:-) ale tak nepotřebuju navazovat kontakty no:-)
se utěšuji, že ten záhul zase přináší výsledky jiné no....
razorblade buď v kľude,som na tom podobne.Raz v lete som sa po hodine rýchlej chôdze zastavila v obchode (nechcelo sa mi ísť domov a späť) a pani predavačka sa ma zdesene spýtala,či nepotrebujem lekarsku pomoc,či som ok ![]()
Čiže ja v posilňovni nezapôsobím na nikoho.
pecka já myslím, že na případného přítomného zdravotníka bys třeba zapůsobila ![]()
Jiná Realita a dopadla by som možno (ak by sa teda niekto našiel) ako kamarátka,ktorá doma skolabovala a rodičia jej zavolali sanitku.Keď sa prebrala,skláňal sa nad ňou veľmi sympatický pán doktor a ona ako prvé riešila v hlave,čo má na sebe a aké spodné prádlo
Vtedy si spomenula na mamine slová o peknom spodnom prádle.
pecka no a co teprve když přijdeš do ordinace ke gynekologovi a tam je zaskakující lékař, ze kterého se ti podlomí kolena.. Vysoký, tmavovlasý, zhruba ve stejném věku a s okouzlujícím úsměvem. Byla jsem červená úplně všude a rozrušením jsem málem na to vyšetřovací lůžko nevylezla. ![]()
bram jeden můj spolužák ze základky je gynekolog, dobrý vědět, kde, to bych fakt nedala
Potrefenáhusa Když jsem jednou potřebovala změnit gynekologa, zavolala jsem svému kamarádovi, jestli by mě nevzal. Samotnou mě překvapilo, jak to bylo v klidu, chodila jsem k němu několik let. A dál jsme spolu chodili na pivo a jezdili lyžovat
.
Spolužák z gymplu šel na medicínu a veřejně i učitelům to prezentoval, že kvůli tomu, aby mohl být můj gynekolog...není teda, ale neměla bych problém![]()
999 Potrefenáhusa ja jsem jednou ( v 17) s medikem budoucim gynekologem i chodila, no komentovali to vsichni...
999 Mutziputzi Candance tenhle byl takovej specifickej, takže díky, fakt ne
A taky jsem jednou šla na gynekologii a tam ordinoval táta mého tehdejšího kluka
. Ale dala jsem to, dokonce u něj jako pacientka zůstala a on později přivedl na svět moji dceru
.
Candance popravde ja tomuto prilis nerozumim. mam vztah pacient - lekar za vysostne profesionalni a absolutne by mne nenapadlo na to pohlizek jakkoli jinak.
continuity Tak zas že by to bylo úplně nepochopitelný?
continuity to me taky ne, dokud jsem nemela kolegyni ktera to brala jako vynikajici prilezitost.. ona teda celkove nelenila vyuzit jakekoliv prilezitosti, ale na toto jsem cucela jak puk![]()
zas to ma asi vyhodu ze se clovek na ty prohlidky tesi (ona se tesila i k zubari!:-))
Mutziputzi no tak ja hlavne doufam, ze to je nepochopitelny hlavne pro toho lekare. predstava, ze se memu gynekologovi podlamuji kolena ze me.... at vypada jakkoliv. dekuji, neprosim.
continuity o tom nepadlo slova, řeč byla o pohledu ze strany pacientky, i nejotrlejší zastánkyně mužských kolektivů předpokládám pocítí mírný rozdíl mezi prohlídkou u starýho páprdy nebo typu Brad Pitt, nedejbože kamaráda
viktorka_od splavu ale v Brně prej máte jednoho nějakýho hodně fešnýho zubaře, moje kamarádka z Brna se k němu taky vždycky strašně těšila :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje