Jiná Realita Taky je sleduju! A četla jste Africký příběh lásky od Daphne Sheldrick?
Přiznání
Stará existence neznám :) podívám se.
Jiná RealitaUrčitě si to přečtěte, Daphne s její dcery byly právě zakladatelkami nadace. A jsou tam právě skvělé zážitky se slony.
Gellnerova když pominu že neznám případ který by nakonec neztroskotal, to ale není důležitý, tak to o čem píšeš není přece podvádění. pokud jedna strana není do takové "dohody" nějak donucená, dotlačená jako slabší v páru tak je to (za mě teda) úplně v pohodě. druhá věc že nejsem úplně ráda, když se to snaží aplikovat na ostatní kteří jejich názory a životní styl nesdílí... (jakože "otevřený vztah" je jediný správný a vy blbouni to nechcete chápat)
No asi takhle... já docela souhlasím s tím, co tady obecně psala Miru a MP Marge
Ale! Asi opravdu nejsem typ člověka, co by ustál "nezávaznou bokovku". Už jenom proto, že v situaci, kdy znáte partnerku toho druhého a on zase zná vašeho přítele, je to minimálně trapné (nechci říct nemorální, to ať si každý doplní dle preferencí) a co pak, kdyby se to jednoho dne provalilo.
Jako jo, asi by bylo lepší, kdyby k ničemu nedošlo. Jenže bohužel to už nezměníme. Prostě sme se dohodli, že se to nikdy nikdo nedoví.
viktorka_od splavu jo tak dobrý. Jasně že to nejde nikomu podsouvat a nutit.. To nedělají. Mě ta jejich anarchie docela baví a líbí se mi, jak lidi okolo mlátí obočím, protože si s tím neumí poradit. Jak to tam s nima dopadne.. co já vim, ale ztroskotaly spousty různejch manželství ze spousty důvodů. Zase abych teď nedělala chytrou z manželský poradny :D . Jen mě zajímalo, co ty na to.
Gellnerova Tohle docela obdivuju teda. Taky znám takový pár (nedávno se dokonce vzali).
Skye asi bych to viděla tak, že ty typy lidí, co je to nutkavě občas nutí se nezávazně spustit, se v ideální případě potkají a spouští se se vzájemným pochopením. Mnohem lepší, než aby takovej chlap žil s ženou, která vyžaduje věrnost - a on jí teda neustále lhal (nebo naopak, no). Za mě vlastně ideální stav, kdy vrána k vráně sedla.
slova mrnous, dvou(tri)letak a odplenkovat jsou pro me drasajici!
Gellnerova Ano, já s tebou souhlasím, to je to vlastně pořád "nedělám, co nechci aby mi dělali ostatní...." (nemyslím, že mně osobně se to vždy povede, ale že to prostě považuju za morální). Pokud se dva dohodnou na čemkoli-je to jen mezi nimi a s morálkou to nemá nic společného.
Garfie je to prostě taková geniální mantra pro život, kde bude dobře skoro všem.. teda pokud se nepotkají dva totální protiklady, no.
Gellnerova tam je spíš potřeba aby ti dva, kteří si cokoliv dohodnou jen mezi sebou byli opravdu rovnoprávní, aby ten jeden do té dohody nebyl nějak natlačenej. a to se myslím nesejde zas tak často
A me by zajimalo, kde ty bokovky furt vsichni berou.
Za poslednich 10 let se na me jinej chlap snad ani nepodival.![]()
Luna Kecáš, nedávno se ti to stalo!!! ![]()
Garfie Ale to se mi jen zdálo, už jsme se spolu bavili a nic.
Jsem si zas jen namlouvala. A přiznání teda je, že jsem z toho vlastně trochu zklamaná.![]()
Luna
To je dobry...hele, ale ja ti rozumim, mam to stejne, navic pracuju z domu, s chlapama se prakticky ani nepotkavam!
MP Marge nacisti si to sice odůvodnili, ale právě kdybys aplikovala ono pravidlo "nečiň ty jim", tak by se ukázal dvojí metr. protože nikdo by nechtěl jít do plynu sám. ani nosit hvězdu. tím, že se právě to pravidlo nečiň jinému neaplikovalo, tak se mohlo uplatnit jejich odůvodnění.
Tak ale v tom pripade jsou me pomerne "nemoralni" nazory na manzelstvi, rodinu, monogamii, apod naprosto v poradku, protoze ja rozhodne od nikoho neocekavam jine chovani, nez to, ktere praktikuju sama - takze cajk ![]()
MP Marge no nemůžeš:-) jak píše Garfie, chtělo by to probrat u piva
Dobra, pisu si do diare: Pri nejblizsi navsteve CR navstivit Brno a zucastnit se filosoficke debaty u (v mem pripade ovocneho) piva ![]()
Urcite vyresime nejen tento, ale vsechny problemy sveta ![]()
Ale fakt, ono kdyz se clovek snazi sesumirovat myslenky do pomerne kratkeho prispevku v internetove diskusi ![]()
MP Marge jezis to nee, to se nesmi vyresit, to by pak uz nebyl duvod chodit na pivko a co by si pak brnak pocal?
resit nesmrtelnost chrousta je nase svaty pravo!:P
nechcete se mnou někdo letět do keni?
já strašně miluju slony a na fb sleduju a trochu jsem podpořila tuhle organizaci:
https://www.sheldrickwildlifetrust.org/about/where-we-work
někdy mám nutkání tam letět, ale jsem strašný srab :)
těm pracovníkům fakt držím palce.
Ve vsech tech parcich jsem byla, neskutecna krasa!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí