jinx jestli ty nechodis do nevhodnych vlaken, tam je hantyrka pripustna;)
Přiznání
jinx jestli ty nechodis do nevhodnych vlaken, tam je hantyrka pripustna;)
no nevim, neměla by, si pamatuju "satan" že tam padlo jako označení dítěte a podobně, jako uniká důvod zavádění extra nomenklatury
Garfie Ale jeste vetsi priznani je, ze jsem byla rada i za to, ze se s nekym vubec takhle po letech bavim!!!
Ja podotykam, ze nikoho nehledam, stejne asi jako ty, tak jsem rada, ze mi rozumis. No, do te hospody pujdu klidne s vama.![]()
Gatita coz nic nemeni na tom, ze soucasne strasna :))
Jako jo, asi by bylo lepší, kdyby k ničemu nedošlo. Jenže bohužel to už nezměníme. Prostě sme se dohodli, že se to nikdy nikdo nedoví.
No tak to je bez debaty to nejlepší možné řešení :)
bram Snad jo, jen už to bude chtít se fakt snažit a zas to nepodělat... ![]()
jinx jo ale casto vystihuje situaci![]()
rasaNori nevim, co je na dvouletakovi vystihujiciho
jinx bezmozek co je celkem rychly v presunech a vymysleni zivot ohrozujicich situaci.
Skye no hele, to ti můžu po tomhle tvým prohlášení rovnou říct, jak to asi dopadne...
jinx tak myslim, že to jsou ty mateřský žargony, do kterých člověk zapadne na mateřských forech a už mu to ani nepřijde, že mu ostatní nerozuměj, ty slova na -ání jsou docela rozšířený, šátkování, látkování, odplenkování.....
Potrefenáhusa jj to urcite jsou, ze to zni hrozne se nevylucuje
Skye no hele, to ti můžu po tomhle tvým prohlášení rovnou říct, jak to asi dopadne...
Neber jí vítr z plachet odhodlání...
Garfie mi právě to odhodlání z toho výroku nepřišlo úplně silný ![]()
Garfie prej odhodlani![]()
Potrefenáhusa no hele, neber mi zatím iluze...
(jako ale žádný jiný řešení to asi nemá - jo a společné akce s alkoholem jsou teda samozřejmě pasé)
Nebo já nevím, asi jediné řešení by bolo odjet někam daleko na hodně, hodně dlouho, protože bohužel setkávání na určitých místech se vyhnout nedá.
Skye muzu se zeptat, orientacne, kolik let ti je?
jinx Hrozně to zní, ale když se v tom vlákně člověk pohybuje často, tak pořád dokola psát dvouleté dítě nebo dvouletý syn je otrava , no ;)
viktorka_od splavu nevím, jestli je to podstatné... orientačně 30+ no a ano, někdy si připadám furt jak puberťák ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí