Tak ste ma tu zblbli s tymi cos sedymi kokon satami, ze som si ich isla teda objednat a nemaju ![]()
Přiznání
Vazne premyslim, ze se necham ostrihat. Po dovolene jdu do toho, predstava holeho krku je velmi, velmi lakava...
Když tady všichni tak básní o birkenách, tak jsem se odhodlala a byla jsem si je zkusit, ať vím, o co přicházím. A musím se přiznat, že nemusím litovat, protože pro mě byly tvrdé a nepohodlné a lezly mi z nich prsty. Asi mám divné nohy. ![]()
Já ti nevím, lezly mi z nich prsty zavání špatnou velikostí. Ale že nemusí být každému příjemné, to chápu.
dynda Lezli mi z nich prsty znamená, že mám tu římskou nohu a u těhle typů tvarovanných bot mi často prostředníček leze z bot ven. Proto taky nenosím boty do špičky. Jinak mi velikostně seděli dobře, jen mi byly nepohodlné.
PS: zkoušela jsem širší i užší.
Bledule mám to úplně stejně. Dnes jsem si je byla zkusit a vím, že to není nic pro mě - mám skoro stejný tvar nohy (řecká). Mimo jiné na Pankráci v Humanicu mají černý madridy s tou velkou sponou
Je to sice do blbych dotazov ale ked uz sa tu o tych birkenoch..furt pisete uzka a siroka verzia. To ako zistim, ktore su ktore, maju nejake oznacenie? Ja mam jedny mayari z eobuvi a nevsimla som si pri kupe, ze by tam bolo pisane, ze by boli dva druhy. Takze neviem ktoru verziu mam.Ci to iba niektore typy maju?
Mrakoplas podle tý tlapky vevnitř, buď je plná nebo prázdná. Prázdná regular, plná narrow
Teď doufám, že to nepomotám. Fotka nad tvým příspěvkem je úzká bota, obrázek chodidla na stélce je plný, když je tam jen obrys, je to normální šířka. Nevím, jestli dělají i vyloženě široký střih.
Mrakoplas Kup urcite uzke, ja mam sirokou nohu a i mne ty uzke v pohode jsou.
Luna kromě gizeh, ty úzký jsou opravdu jen pro úzkou nohu
Potrefenáhusa jo vidis, to je fakt, ty mam jediny v te siroke verzi.
v návaznosti na stěžovací vlákno: přiznávám, že klidně spolknu i třešeň s živým červem. Protein beru jako bonus ![]()
SunEclipse nejsi můj táta? Ten má nejradši kompot, když nahoře plavou červíci, jako dítě mě to děsilo ![]()
SunEclipse me to nikdy nenapadlo vubec resit. Ze to ma byt problem jsem se dozvedela az tady ![]()
Luna když jsou ti akorát úzké Birkeny, tak máš normální nohu. Širokou nohu mám já (a možná @Barbucha - aspoň to píše) a normální šířka Mayari je mi tak tak. To aby bylo jasno, co je široká noha
.
continuity já jím třešně bez obav, dokud mě nějaký dobrák neupozorní, že jsou červivé. s tím vědomím pak už ne, to nejde, takže pár rozloupnu, zahodím a vykašlu se na to
Makara Ne, fakt mam sirokou. Z tech sirokych gizeh mi trci kost, mam na nohach i na rukach misto na sesty prst![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí