JanieB teraz budu folklorne slavnosti, pojdes ?
ja teda mam ohlasene navstevy rodinne a hodne tak len doma budeme ale ak by si tam bola,...,,,
JanieB teraz budu folklorne slavnosti, pojdes ?
ja teda mam ohlasene navstevy rodinne a hodne tak len doma budeme ale ak by si tam bola,...,,,
Tchan me pozval na oslavu kulatin. Velka dvoudenni party. Zjistovala jsem, jestli tam ta, rikejme ji treba nana, od meho poradjestemanzela jde. Nejde, ok, tak ja jdu.
Situace se zmenila, ona uz muze, ale protoze uz tam jdu ja, dela manzelovi trochu dusno, ze kdyz ja tam v patek jdu, tak ona tam v sobotu JAKO DRUHA nepujde. Moc se nerozepisoval, ale byl docela nasranej, ze to vubec musi resit. Tak jsem mu rekla, ze si za to muze sam a at pocita s tim, ze to neni naposled.
Ale priznam se, ze mam docela skodolibou radost.![]()
![]()
tv Neměj, až budeš nad věcí, tak jí teprv můžeš mít![]()
Mutziputzi No ja nevim, jestli budu nekdy nad veci. Obcas mam pocit, ze uz je to za mnou, pak zase ne..ono je blby, ze mame ty decka a musime byt proste v kontaktu. Jinak bych ho vymazala ze zivota, takhle uz mi tam zustane. Sakra.![]()
A nekaz mi to! Mne to docela zvedlo naladu!![]()
tv Budeš, neboj![]()
termoregulace je dost subjektivni, vim. Ale kdyz jsem dnes v 11.45 sla pres rozpaleny betonovy placek a tam potkala chlapika, co mel kosili a jarni/letni bundu, takovou tu tenci perovku, tak jsem malem omdlela. Uplne mi jen ten pohled udelal zle.
jinx Já jsem potkala paní co venčila psa. V péřovém kabátě pod kolena
. V poledne.
jinx Někdo zase nechápe holé kotníkz v zimě...
Sofi precti si co pisu
tv já bych řekla, že si tu malou škodolibou radost můžeš v klidu dovolit.
jinx Já taky píšu, že někomu třeba pohled na holé kotníky v zimě dělá zle a může si myslet něco o bláznech ...![]()
Tak Betty Ze jo?![]()
Sofi no prave, ja o oblaznech nic nepisu ![]()
jinx Já včera v autobuse č. 200 verze "kremační pec" paní v péřový vestičce. Přes tričko s krátkým rukávem, ale taky mi z toho pohledu vyschlo v ústech.
já dneska v poledne viděla holku v zapnutý parce omotanou velkou šálou a s džínama nacpanýma do nízkejch chlupatejch kozaček. Byla strašně hubená, tak možná fakt špatná termoregulace.
Potrefenáhusa Měla jsem takovou spolužačku, sedět vedle ní bylo za trest. Byla děsně vychrtlá, furt se něčím dlávila a vypadala furt jak z Dachau. Dělali jsme si z ní srandu, že má tasemnici. I v létě chodila do školy v tlustém svetru a klepala kosu. V zimě měla povolení sedět ve třídě v bundě.
Okamurojc jsou stejně zajímavá famílie
https://neovlivni.cz/osamu-okamura-to-dulezite-v-architekture/
Mutziputzi Jj, tohohle mám ráda. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.