Přiznání
akoze semetrika alebo labilna?
Janulik03 Semetrika, baba generál, stačil pohled a i já jsem málem vyskočila a scvakla podpatky ![]()
Pinot Noir
od takej dalej, ono staci pohlad ktory by sa jej nepacil a zautoci.
Milujem to u nas. Ked som hbadala tuto fotku, hned som si vybavila kde stala fotografka ![]()

Janulik03 Nádherný kraj!
Janulik03 nedivím sa ti. Keď som vo vašom kraji bola prvýkrát, len som sa vozila, kochala sa okolím a predstavovala si, že tam si raz niekde kúpim chalupu (som inak totálne antichalupový typ, ktorý sa celý život takejto možnosti bráni a pravdepodobne by som nutnosťou chodiť vo voľnom čase viac-menej vždy na to isté miesto buď uhynula, alebo minimálne skončila na uzavretom oddelení - ale tam u vás, tam
)
slniecko v poslednej dobe sa nam ani moc nikam nechce chodit
Janulik03 úchvatná príroda, kde bývaš?
milacka myjavske kopanice
https://www.ubytko.sk/chalupa-u-kavickych/
moja rodna chalupa, neskor ju nasi predali, tu som oplakala.
Janulik03 to ti verím, už ti zostali len spomienky.
Janulik03 pekny kraj, ja nutne potrebuju k zivotu mesto, ale takova chalupa na obcasne vikendy jako delana :-))
milacka ani tadial akosi nerada chodim, taha mi to srdce
jinx verim, chapem vyhody mesta, ked som boka mladsia citila som sa tam dobre. Teraz idem do mesta kludne niekam na vikend tak ako ty by si iska na tu chalupu. NAvrhujem vikendovu vymenu ![]()
Janulik03 OK ![]()
Janulik03 jeej tuto chalupu sme mali minuly rok vo vybere na nasu akciu matky s detmi. Krasne miesto.
Janulik03 tady na Slovensku jsem nikdy nebyla, ale trochu to znám z druhy strany hranice na Horňácku, a tam je krásně úplně strasne moc! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí