Luna já do gizehů taky nevlezu a neřekla bych, že mám širokou nohu
Přiznání
Luna já mám i ty prsty tlusty, takže mi těch pět prstu vyjde akorát, resp. to je ta nejširší část nohy, co se nechce vejit do zadnych peknych bot.
Počujte, a keď tie Birky kupujete cez net, ako zistíte, ktorá šírka to bude? Zatiaľsom to nevidela nikoho uvádzať a skontrolovala som si, všetky, čo mi zatiaľ prišli, sú tie úzke (a sedia mi perfektne). Takže teraz špekulujem, ako sa vyhúť tomu, aby mi najbližšie neprišla normálna šírka
.
Píšte vopred do e-shopov?
slniecko když je tam vyfocený, tak podle toho obrázku (uzký jsou ty s vybarvenou stopou, jak už se tu psalo výš)
originál birkenstock obchod má ovšem inteligentní eshop, kde si to můžeš vybrat

Potrefenáhusa tak jasné, že na ich vlastnom e-shope to majú uvedené...skôr, keď človek objednáva odinakiaľ. Zvykne to sedieť podľa produktovky (ak je to z nej možné vyčítať)? A ak to na nej nie je vidno?
slniecko myslim, že standardně mívaj spíš ty úuký, který (krom gizeh) sedej na normální nohy, ale pokud to nejde vyčíst z fotky, tak bych se zeptala
na spartoo a na eobuvi jsem viděla zmínku, ať se lidí říděj obrázkem
Potrefenáhusa vďaka!
Invaze mravenců, pak invaze zavíječů, je hnusný vedro, s dětma nikam nemůžu, všechny šikovný nemovitosti v rodině, kde by to bylo příjemný, jsou tak debilně zařízený, že se tam nedá normálně přespat, manžel nemá na nic čas, nesnáším kojení, všechno mě sere.
dynda Mravenci se fakt letos zbláznili, potvrzuju. Už ani ten jed jim nechutná!
dynda Až na toho chlapa, který bude ještě týden doma ![]()
A kojení - jsem tu sebevědomě tvrdila, že na nějaké kejkle s odsávačkou tentokrát kašlu a houby, už v tom zase jedu ![]()
Pinot Noir Já jsem asi přehlédla důležité sdělení,kdy to bylo?
rozarka Před týdnem a třemi minutami ![]()
Gratuluju !!!
rozarka Děkuji.
Já si nejsem úplně jistá, ale řekla bych, že mi na ty prsa pomohlo je stáhnout (musela jsem náhodou sáhnout po těsnější podprsence), akorát ono se to zklidnilo v době, kdy jsem měla mastitidu, tak těžko říct, co s čím souviselo. Ale řekla bych, že ten zánět byl z ofouknutí. Ale tentokrát opravdu tolik mlíka navíc neprodukuju, se synem jsem touhle dobou ještě musela semtam odsát, teď jsem to vůbec nepotřebovala.
Kvetou lípy
. Miluju tu vůni, letos nějak víc než obvykle...
Liesel Já se taky kochám,vůně přenádherná ![]()
Pinot Noir Připojuji se ke gratulaci a hodně zdraví (a pevné nervy
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí