jinx doporucuju jeste IG a blog mamou stylove, to je taky dobra sberacka vseho. Nove pridala hluboke myslenky a motivacni moudra, obcas se dost bavim.
Přiznání
paktofonika Hele v priznani jsem spravne, blby stranky teda asi, ale 4 parfemy? To zas nechapu je, ja mam jeden a este levnej a este si na nejvzpomenu tak 2x tejdne maximalne
Kolikery že máš ty conversky?
Lamicka koukla jsem a hezká je, psa má ideálního![]()
Já jsem obecně na "mateřský" blogy alergická, jak to má v názvu matka nebo máma, nemá to u mě šanci.
barbucha patery, šestery, vim já?
barbucha Na džíny ses měla zeptat.
Sweet Potato já sem nemocná a mam zasaženej genom, kolikrát to mam vysvětlovat!
Mutziputzi ja ji sledovala na materske, docela me to bavilo. Pak se stala influencerkou na plny uvazek a to byl konec.
slniecko tyyo dobrý tip! roomba není vysavač v pravém slova smyslu, spíš markéta, ale i tak by to šlo
To nevim... vtip je v tom, že v tom vysavači se to vohřeje a víc rozvoní.
Dělám to běžně, když luxuju já, je to fakt rozdíl. Všemožný zbytky tak zlikviduju, a jelikož jsou to zbytky toho co sama nosím/nosila jsem, tak je mi to příjemný. Ne každej vzorek co jsem kdy dostala se mi líbil, takže čuchat to v bytě taky nechci.
Mutziputzi Potlapkávám.
No! A tohleto nám bude kázat vo parfémech! ![]()
paktofonika Hele v priznani jsem spravne, blby stranky teda asi, ale 4 parfemy? To zas nechapu je, ja mam jeden a este levnej a este si na nejvzpomenu tak 2x tejdne maximalne
Hm, se skoro stydim to přiznat, ale já nemám žádnej, mám dvě (asi) ty toaletní vody, nebo jak se to? A i těma se zapomínám stříkat, já to prostě neumím do tý odchodový rutiny zařadit.
Roomba nie je vysavac? ![]()
Mutziputzi ....Pak se stala influencerkou na plny uvazek a to byl konec.
cetla jsem influencerkou na plíny![]()
Ja na ni pred cca 4 lety narazila a moc zajimava mi neprisla. Na moc kvalitnich blogu tohoto typu jsem nenatrefila.
Gatita
to klidne mohla byt!
Janulik03je to spíš zametač.. ale efekt má a to je podstatné :)
Ad Mámou stylově - stačilo mi "neladím feed, ladím život"... ![]()
![]()
Nezabudnem na to, ako bol o nej článok na MP a dostala peknú čočku... to teda jej reakcie moc v štýle "positive vibes" neboli.
a jakže to děláte s tim parfémem do vysavače nebo sodou a EO?
Jinak někdy se mi těm minimalistickejm vyhlášením tady nechce věřit, s ohledem na to, co kdo dává do nakupovacího nebo kosmetickýho vlákna.
A 3 viditelný věci v koupelně teda závidim, my máme každej svoje mejdlo i šampon, plus mejdlo na ruce na umyvadle...
ze mě minimalista nikdy nebude, ale snažim se aspoň nemít ty věci doma zbytečný nebo zbytečně několikrát a teda cíleně se učim vyhazovat
No postříkám pořádně kousek papírovýho kapesníku nebo vatičky a hned to vysaju...
Potrefenáhusa ja se snazim byt minimalista, ale koupelna je tezky boj. Uz jsem zredukovala dekorativni kosmetiku, ale stejne mam pocit, ze tam mame moc veci. Takove ty co potrebujes obcas, treba male lahvicky na cesty. Je to schovane v krabici, ale stejne to tam je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí