Mutziputzi A když si chces vzit bily conversky, tak který si vyberes - ty co jsou zrovna bliz? Nebo nenosis ani jedny? Jako sorry za vyslech, ale pro me je to fascinujici ![]()
Přiznání
MP Meri jako dvoje????andula má tak dvacatery, ne?
MP Meri no jasne, blizsi nebo kdyz prsi tak ty spinavejsi, hele nauci to cloveka se rozhodovat..Conversky nenosim vubec teda aktualne
Andula je uplna kralovna druhoradych zbytecnych kramu.
Potrefenáhusa Je to mozny, mne prijde vtipny, ze nosi asi jenom bily tenisky a vsechny vypadaji skoro stejne.
Mutziputzi Oukej. Ja teda když prsi, tak si holt vezmu jiny boty, ale jako asi chapu no ![]()
jinx Ja jediny nechapu kam to vsechno dava, vsechny ty krabice airwicků, reklamnich kaší a preclíků.
MP Meri taky me to napadlo a nevim, proste nevim, mozna to rovnou vyhazuje, proste to neni o nicem jinem, nez to ukazat na ig, kseft, ze jo
a jeste slovakova a jeji no name kosmetika, co bych si nedala ani na paty, ta je taky dobra :D
MP Meri Pošli andule ten odkaz na vyhození 400 krámů, co sem někdo dával. By se jí to mohlo hodit ![]()
my bohužel teda máme místo, takže vyhazovat bych mohla klidně do vánoc a možná že i do těch příštích. ale samozřejmě že ne jen "moje" věci, tím pádem nevyhodím nic. ty moje by možná do těch vánoc vydaly.. například jen vzorky vůní, který jsem nějaký nakoupila kdysi a průběžně dostávám k jiným nákupům - samozřejmě je zase posílám dál a některý si chci nechat, ale stejně se mi hromadí takový "obyč", který je mi ale líto vyhodit, přitom jako dárek se to už moc nehodí. oblečení a boty třídím průběžně, toho by moc nebylo, i když furt toho mám nějak víc než bych chtěla. nějaký kabelky bych mohla vyhodit![]()
cédéčka, dárkový papíry a taštičky, dvacatery potápěčský brýle a boty do vody různých velikostí, kastroly a talíře
a možná by se našla i nějaká skleněná televize. sklep, no. ještěže nemáme půdu![]()
jinx Nebo vsechny ty Karcher cistice, dyt to jsou desny monstra nektery a ona ten minibyt. Jako neco asi vali k mame, ale jinak je mi to fakt zahadou. A ty mraky nepotrebovany kosmetiky, dyt by se tim musela patlat desetkrat denne. Strasna zbytecnost.
Pro me ta vyzva neni, ne ze bych nenasla 400ks neceho na vyhozeni, oni to u nas zachrani deti, ktere jednak kramari, jednak rostou. ted odesly dve velikanske igelitky bot a hadru a velka krabice hracek ke kamaradce. Ale pro mne je pekelna predstava, ze se tim budu zabyvat CELY mesic!
continuity
přesně. já čas od času udělám čistku a za dvě hodiny naplním popelnici/kufr auta a odvezu, ale dávkovat to po troškách to by mě mrsklo
například jen vzorky vůní, který jsem nějaký nakoupila kdysi a průběžně dostávám k jiným nákupům - samozřejmě je zase posílám dál a některý si chci nechat, ale stejně se mi hromadí takový "obyč", který je mi ale líto vyhodit, přitom jako dárek se to už moc nehodí.
Kedysi mali na toto dámy taký recept, nakvapkať takú vzorku na kozmetický tampón, ten vysať a následne povysávať, vraj to krásne prevonia byt. Ale neviem, či by to fungovalo s roombou ![]()
slniecko tyyo dobrý tip! roomba není vysavač v pravém slova smyslu, spíš markéta, ale i tak by to šlo

viktorka_od splavu nz, len dávam, ako som dostala:)
slniecko ja používam sódu a éterický olej. Prevonia to celý byt. Skúsim nabudúce parfém, síce mám aktuálne len 4 ale to neva.
viktorka_od splavu continuity To sou mi zas manifesty devcat co jsou "jiny", nakupy potravin napriklad resite jak, pac je to jaksi limitne totez ehm ze
paktofonika Hele v priznani jsem spravne, blby stranky teda asi, ale 4 parfemy? To zas nechapu je, ja mam jeden a este levnej a este si na nejvzpomenu tak 2x tejdne maximalne![]()
Mutziputzi No tak jeden na leto, jeden celoročne, jednu 10ml vzorku a jeden ktorý používam len vo yninlcnych pripadoch(aktuálne cca 5ml). Ja na nich takisto zabúdam, napríklad dnes, v batohu asi žiaden nemám takže proste budem bez vône. Niekedy je to účel, pretože sa mi stáva, že mi parfém vadí a to akýkoľvek z tej mojej mini kolekcie :D
Tak 400 bych asi dohromady nedala, ale jestli se pocitaji liche ponozky, vicka od neexistujicich krabicek, krabicky bez vicek a ruzny podivny komponenty od hracek (zn.nevim co to je, ale kdyz to vyhodim, bude to hned zitra zarucene chybet), tak bych se mohla priblizit. Satnik mam prehledny, botnik taky, veci do domacnosti me nejak netankujou a skoro nekupuju, v koupelne mame videt asi 4 lahve kosmetiky (coz mi na 3 lidi prijde celkem minimalisticky), ale stejne mame obyvak plnej kramu...jsou to teda hlavne hracky a ty neubejvaj, jen se rozmnozujou!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí