Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 16:23

paktofonika Mít či mýt, to je oč tu běží

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 16:23

Potrefenáhusa Pokiaľ to bolo na mňa, tak mne sa nezdá ze by som nakupovala veľa. Už mi to tu viacero ľudí podsúvalo, ale neviem ako na to prišli. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 16:24

Sweet Potato No radšej mít než mýt

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 16:49

paktofonika ja mam treba pocit, ze musis mit hrozne kosmetiky. mas velky prehled a plno toho vyzkouseno, ja treba spotrebuju 1 krem za pul roku, nikdy bych to vsechno nestihla vypotrebovat.

Myslim, ze ja taky slusne plnim nakupni vlakno, ale hodne jsem toho vytridila vloni, kdyz mi koncila rodicovska, tak postupne doplnuju.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 16:52

Málo věcí jsem měla, než jsem začala chodit na peklo. Naštěstí se mi mezitím odstěhovalo několik děti a uvolnilo skříně. 

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 16:58

Potrefenáhusa no me ta prazdna lednice spis stresuje. Rada bych vecer meditovala, ktery z 5 druhu syra si vyberu... Jenze pres tyden jsme cele dny pryc a mam vyzkousene, ze nam to pak ruzne zbyva a kazi se to. A jak pise žluťásek , kdyz nakoupim hafo oblibenych jogurtu, diteti prestanou zahadne chutnat a ja pak tyden zeru lipanky, aby se nevyhodily...

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 17:04

Gatita já když nakoupím hafo oblíbených jogurtů, tak když je toho plná lednice, tak na to nějak nemám vůbec chuť, i když to koupim sama pro sebe a kupuju víceméně to samý, tak tu plnou lednici nějak nezvládám a to vzadu se kazí

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 17:15

u nás lednice tak poloplná (poloprázdná?:-)) a nakupuje se až poté, co se všechno sní...  

víc nakupuju, jen když pořádám party, to mám tendenci nakoupit raději víc, protože není nic horšího, než že v půlce zábavy něco dojde, tak po party ji máme chvíli skoro plnou :-)

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 17:36

nolita ja taky nakupuju, az kdyz se vsechno sni.takze ten posledni den je pohled do lednice k placi, ale ma to svuj ucel;) 

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 17:40

Tak som sa tiez zamyslela a nemam moc co vyhodit. Handry ktore mi nesedeli som vyhodila , chladnicka je plna tak nejako asi do poloplna. Kozmetiku moc nemam, jeden olej na tvar a ruzovu vodu na umytie. Teraz sa vobec nemalujem, sampon mame jeden na blond a jeden pansky. Tuez sprchace kazdy svoj a ja este kondicioner. V kupelni je vsetko co mam okrem parfumov ktore momentalne pouzivam tie mam v spalni. 

Vlastne topanok mam dost ale vsetky nosim priebezne. 

Moja policka v kupelni

Teraz pozeram a mam tam vonu ktore pouzivala mama a nedokazem ich vyhodit. Niekedylen tak otvorim a privoniam a viem ze aj dcera to robi ked  pride do kupelky.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 17:43

Gatita Dělala bych to taky tak, protože tak se pak máloco musí vyhazovat, ale manžel mi to kazí, protože nakoupovat chodí většinou on a to pak lednice praská ve švech :o)

Nejlíp ten rozdílný přístup bylo vidět, když se měl vrátit z několikaměsíční stáže, tak jsem nakoupila, aby jako bylo co zakousnout k večeři a ke snídani a on přijel, podíval se do lednice, zeptal se mě, proč je ta lednice prázdná a rovnou vyrazil na nákup.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 18:25

DruI tak u nás je to přesně opačně:-) ale zas se dost často stává, že to z lednice mizne raketovou rychlostí, že nestíhám doplňovat, takže tohle mě fakt netrápí. bohužel se mi postupně hromadí spíš ty trvanlivé věci, to musím nějak zredukovat, mám jen takový příruční minišpajz, ve sklepě je jen alkohol a brambory a nic víc tam ani dávat nechci, to by se mi mohlo vymknout:D

Janulik03 jsi dobrá, jsem se byla kouknout na tu svou a - musím se polepšit

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 19:00

viktorka_od splavu tak zas musim povedat ze idem si dat tas nalepit riasy a som objednana na obocie. Tetovat, to tu asi predstavuje celkom peklicko, ale ci uz.

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 19:24

Mám zrovna narvanou lednici k prasknutí a chuť na nic... něco zkrmím psovi (naštěstí sýry, tvarohy i jogurt miluje) a zbytek vyhodím, spotřebovat to jak vidím prostě nedokážu. A to všechno proto, že jsem naposled šla nakupovat hladová!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 19:41

Janulik03 já teda mám řasy svoje dlouhý a chodím teď jen ke kamaradce na barvení a lifting řas. Na tetování obočí se chystám v říjnu, mám svoje dost světlé, tak tím doufám, že mi odpadne i to malování už taky úplně. 

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 19:49

Renusatko no prave riady som mala do minuleho roku, je to uzasne pohodlne, nemala som ziadny extrem. Obocie mam takmer neviditelne a malovat ho je nad moje schopnosti. Nevyzerato nikdy pekne. Dcera ma vytetovane obocie dlho ma to pekne, ale ona nema ziadne chlpy, nastastie aspov vlasy ma. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 19:53

Lamicka Ja to triedim priebežne, väčšinou na prelome sezón. 

Teraz som pár vecí predala, boli ako nové, a to si vždy uvedomím, že nie som schopná vynosiť ani to čo mám. Asi by mi nevadilo mať viac oblečenia, ale ja aj teraz na niektoré veci zabúdam a to mám na oblečenie len jeden štendr Ikea a Kallax 2x4.

Kozmetiky mám tak normálne, pár vecí na odličovanie, pár fľaštičiek z Ordinary, jeden krém, 2 séra, 2 masky, jeden peeling. Ja som si dosť kozmetiky vyskúšala buď vďaka Lookfantastic beauty box, alebo Cult beauty a Space NK majú svoje Goody bags. Obsahujú menšie balenia rôznej kozmetiky, lepšie ako vzorky pretože vďaka travel size už máš akúsi predstavu či ti produkt vyhovuje. Tento rok som si ešte žiaden nekúpila, ale teraz som sa zapísala waitlist na Cult beauty advent calendar. :)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 19:59

Janulik03 já jsem teda dlouho vybírala, kde si to nechám udělat. Čekám na termín skoro 5 měsíců, tak doufám, že nebudu jak Marfuša.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 20:08

Janulik03 proč, když je to udělaný hezky. akorát jsem asi viděla víc těch ne moc hezkých, proto se toho bojim. vytetovaná pusa nepřipadá v úvahu a že by se tetoval makeup a pudr a tvářenka, to jsem ještě neslyšela

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 20:20

viktorka_od splavu mne staci cc krem a puder ale to ozaj zriedka. Tvarenku som asi nepouzila nikdy, vlastne ked ma licila profesionalka. Staci ruz velmi mi vyhovuje znacka lancome