Mě by snad nenapadlo, že tohle někdo nahlas řeší, asi jsem v tomhle dost naivní. Jako mně je nepříjemný pocit, že mi někdo civí na bradavky, do výstřihu, pomalu do rozkroku, tak se podle toho oblékám. Ale nevím, proč by měl někoho pohoršovat pohled na oblečená pěkná prsa.
Přiznání
paktofonikanepohorsuje, ale nelibi se mi to - mluvime-li teda o obleceni co je fest na telo. Ale uplne stejne mi vadi, kdyz se tam rysuje podprsenka nebo cokoliv jinyho. Narusuje mi to proste tu plochu latky nebo jak to rict ![]()
Sama chodim klidne bez, ale kdyz to neni na prvni pohled jasny.
Zarinya ja na lekcich tance, jak se divas do zrcadla, tak si vsimnes, ale opravdu nad tim vic nepremyslis. V realu si to taky neuvedomuju.
Ounz Potrefenáhusa na maturitnim vecirku mi spoluzaci dekovali za roky, co jsem chodila bez :-)
Ounz Potrefenáhusa na maturitnim vecirku mi spoluzaci dekovali za roky, co jsem chodila bez :-)
spolužáci byli uznalí!
Ounz ja to delala bezelstne, hotove nevinatko! ![]()
jinx jasně! ![]()
Ja som preto zacala nosit "vypolstrovane" podprsenky lebo v takej cisto krajkovej mi stale boli vidiet bradavky ale vadilo to len mne osobne, ze mi kazdy civel na prsia
ale chlapom sa to vzdy pacilo ![]()
Ale tie krajkove su pod upnutym oblecenim hrozne vidiet, ci to len ja som si nebola schopna vybrat spravnu?
paktofonika Já to mám jako Lama_z_Lana . Rozhodne mě to nepohorsuje, ale většinou se mi to proste nelíbí, ruší mě to. Třeba u hladkého jednobarevneho trika, nebo tak.
paktofonika Nepohorsuje me to, ale nelibi se mi to vubec, v 95 procentech pripadu si reknu,ze si dotycna mela rano vybrat jine pradlo....ale jako s nikym nahlas jsem to nikdy neresila teda:-D. Myslim, ze to vadi jen zenskejm;-)
I tady se loni jedna pani pohorsovala nad bradavkama, stejne jako nad opalovanim se nahore bez. Mlela neco ve smyslu, ze je to znamka malych prsou a nizkyho sebevedomi. Asi zabloudila z mp. Mne jsou bradavky videt casto, nenosim vyztuzeny pradlo, nejak nevim co bych s tim mela delat? V praci nade mnou nejaka pani ve vytahu kroutila hlavou, ale co ja s tim? Mam je proste. A u ostatnich lidi si nejak nevsimam, asi koukam malo na kozy ![]()
pekelné přiznání, slabší povahy prosím nečíst
koukala jsem poslední dny na TV Barrandov a Jaromír Soukup mi přijde moc vtipný. Problém je, že on to jako estrádu nejspíš nebere.
Když nad tim tak přemejšlim, tak musim pochválit sama sebe, že sem vlastně hodně tolerantní a hodná holka..panč když člověk čte, co všechno jinejm občas vadí..no zlatá sem ![]()
To fakt koukám. Mně se třeba hodně nelíbí taková ta gynekomastická prsa u mužů, ale nikdy by mě nenapadlo to komentovat v souvislosti s konkrétní osobou.
Mně teda připadá tvrzení, že se někomu nelíbí viditelné bradavky asi jako tvrzení, že se nelíbí viditelné uši.
Mutziputzi Líp bych to neřekla :-).
Mutziputzi Nebo kolena ![]()
Lama_z_Lana to já nezakazuju![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí