Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. října 2019 10:58

Mutziputzi No šak já taky nikomu nic nezakazuju. Mně se to sice nijak extra nelíbí (a nenosím to tak), ale se přiznám že u druhejch je mi to asi spíš fuk a nijak to nepozoruju

Si myslim, že sama vzhledem ke svejm výzorům jsem toleratní velmi

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:06

Lama_z_Lana U těch bradavek je to většinou tak, že se nelíbí těm co jsou samy majitelkami neestetických nevýrazných a spláclých a zřejmě to považujou až za provokaci. Mně jsou vidět stále a vypolstrovanou podprsenku bych na sebe nevzala, ještě pochopim, nebo ne pochopim, akceptuju, že se to někomu nelíbí, ale že to dokonce někoho pohoršuje, to mi přijde směšný, já fakt nemám na výběr, vidět jsou a brnění si kvúli nim pořizovat nebudu

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:13

Mutziputzi To je teda argument na úrovni, že když se ti nelíbí oblečení někoho štíhlýho tak je to akorát tim, že jseš tlustá a závidíš :) Já třeba cizí bradavky ani detailní obrysy pohlavních orgánů na ulici vidět nepotřebuju a se vzhledem mých to fakt nesouvisí

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:14

Mutziputzi no vzdyt neporizuj ja si to jeste jistim tilkem,  pac ten lehce uhladi i spek, zejo...

No ale s tou prvni casti se asi neztotoznim, bradavky mam pekny - rozhodne peknejsi nez kolena, ktery ukazuju bezne. Takze tak

20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:17

Klara To je teda argument na vysoký úrovni a hlavně ve zcela jinym duchu, je v něm zakomponovaná má zkušenost, čili že bradavky bez centimetrovýho molitanu v podprsence prostě zamaskovat nejde a za druhé můj názor, že prsa s plochejma bradavkama jsou neestetický, verstanden?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:31

Mutziputzi tak zamaskovat to jde i bez centimetrovyho molitanu (par mm stačí, pokud je nekdo nema extremne vystouple), ale pokud dotycna neciti potrebu, tak je to dle meho naprosto zbytecne.

paktofonika viditelne bradavky me rozhodne nepohorsuji, u malych pevnych prsou mi to prijde i sexy, u velmi vyraznych nebo tvarove ne prilis dokonalych prsou bych to videt nemusela, stejne tak mi to prijde nevhodne v nejakem ultra konzervativnim prostredi. I presto by me to nikdy nenapadlo komentovat dotycne do obliceje. 

20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:34

Krehutka nestačí pár mm

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:35

Nosím nevypolstrovaný a prostě mám hodně viditelný bradavky (zima, nervozita). Negativní reakce jsem zatím nijak nevnímala, blízký kamarádi (chlapi) občas okomentujou, ale tam to beru s velkým nadhledem. Když je mi kosa, mám je vidět i přes potápěčský neoprén :-) nic nenadělám, molitany kvůli tomu nosit nebudu.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:36

Mutziputzi mne jo, odhadem ma moje podprsenka tloustku tak 2mm a nic se nerysuje. 

20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:39

Krehutka mně ne, krom toho že se mi takový podprsenky nelíbí, mně jsou vidět i přes koženou bundu.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:52

Mutziputzi tak pokud to ma nektera tak, ze se ji bradavky protlaci i pod plechovym brnenim, tak s tim holt nic neudela. Osobne k tomu teda ani nevidim moc duvod.

Pod triko preferuji ty jemne vypolstrovane, hladke, v telove barve, z toho proste bude vzdycky jenom prakticke uzitkove zboží, nic z ceho by clovek krasou omdleval. 

20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 11:55

Krehutka Ale jo, ale i tady teď padlo, že někdo není na obrysy bradavek a pohlavních orgánu na ulici zvědavej, to je přesně ten druh hodnocení co mě fascinuje

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. října 2019 12:01

Mutziputzi Hele a to zas proč? Viditelnýmu cameltoe se tady vysmívá běžně. Taky všichni víme, že ji tam ženská má, ale nemusíme to vidět do detailu vyrýsovaný. Jako neřikám, že bradavka je na stejný úrovni, ale tak prostě někomu to přijde neestetický, no. 

(A jakože jo, jsou outfity, kde mi bradavky nevadí, naopak to třeba může působit hezky, ale prostě většinou se mi to nelíbí). 

20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 12:33

MP Meri Cameltoe udělaj blbě vybraný kalhoty, na ty bradavky by pro zabránění estetický újmy fakt bylo nutný fakt to brnění. Každá ji tam má, to je jasný, ale hore má prostě každá jiný.

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 09. října 2019 12:46

Mutziputzi Ja teda nemam prsa nic moc, ty bradavky se mi nelibi (stejne jako se mi nelibi odstaty usi), ale nepovazuju to za provokaci..vsak to nemaji jen ty sik stihly baby, ale vsechny prurezem tak ruzne, tak nevim, cim by me pani o 30 let starsi a 30 kg tezsi provokovala.... Ja myslim, ze kazdej ma narok na to, aby se mu neco nelibilo, jak rikam, osobne jsem to nikomu nekomentovala a ani jsem to o nikom nikdy nerikala, jen to tu padlo, tak pisu, ze si vsimnu a ze s tim molitanem by mi to bylo estetictejsi;-)

Offline Janulik03
20330 příspěvků moje polička 09. října 2019 12:59

Teda jasom si nanikom este bradavky pod oblecenim nevsimla a keby nejakou nahodou aj ano myslim ze by to islo mimo mna. Ale na zaklade tejto debaty som si vsimla jednu pani pri pokladni predo mnou a ta mala tak zhrbeny chrbat a hlavu dopredu ze ma to uputalo a potom som videla ze ma mega prsia az po pupok a zarezane ramirnka od podprsenky. Teda take som v zivote asi nazivo nevidela a bola na polutovanie. Taku zataz by nikto nechcel nosit dobrovolne

20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 13:02

Karja Tak jako tlustý starší dámy s rýsujícíma se bradavkama u pasu neřešíme přece, obecně u ošklivejch prsou jsou bradavky to poslední co ruší, tam jde o následky gravitace, kterou řeší podprsenka, ale nechápu co se na viditelnejch bradavkách prostě může nelíbít no, jsou-li na svém místě.

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 09. října 2019 13:05

Mutziputzi Tak se prece resej bradavky ne, ne brsdavky u par procent zenske populace, co ma prsa pekna;-)

20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 13:09

Karja ne, řešej se bradavky za předpokladu, že vše ostatní je esteticky v pořádku

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 09. října 2019 13:44

Mutziputzi To je zavadejici, v poradku nebo esteticky stoprocentni???:-D Jako na nejaky super cuper kocce mi to neva nejak, to si reknu ze je to sexy, jinak ne proste;-)