Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. října 2019 14:26

Janulik03 ale to se da resit i mozna na pojistovnu,ne?

Online Janulik03
20330 příspěvků moje polička 09. října 2019 14:54

Zarinya myslim ze ano, ale nie kazda asi o tom vie alebo chce. A mozno je na to zvyknuta, ale mon pocit z toho bol akoze musi trpiet.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. října 2019 15:00

Janulik03 tak ja reagovala na tvoje ,ze to "dobrovolne"nikdo nechce nosit.

Online Janulik03
20330 příspěvků moje polička 09. října 2019 15:08

Zarinya ahha no jo ale je to subjektivny pocit

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. října 2019 15:13

Janulik03 já znám osobu, která chodí shrbená a neustále ji bolí záda, protože má obří prsa...na která je nesmírně hrdá. nejen že je nosí dobrovolně, ale ještě s hrdostí. já jsem z těch, které jsou šťastné, že nemusí nosit nadměrnou překážející zátěž, takže to moc nechápu (hlavně proto, že na tom fakt není nic estetického, shrbená osoba s prsy u pasu...jako chlapům to asi přijde ok vždycky, hlavně když jsou velká, co já vím).

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 09. října 2019 15:30

A mně se líbí, jak ženský řeší, co je sexy

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. října 2019 15:44

Samantha A proc ne?

Online Janulik03
20330 příspěvků moje polička 09. října 2019 15:48

Samantha nahodou mne pripada vela zien hodne sexy a nie som na zeny. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. října 2019 16:35

Jiná Realita nemyslim si,ze se kazdemu chlapovi libi obri prsa.....a ty u pasu uz vubec ne.:-)

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 09. října 2019 17:33

Zarinya to asi ne, ale bradavky se jim líbí určitě. Proto nosím ty vycpanější podprsenky . Nemám potřebu, aby mi při konverzi civěli na prsa, bohatě stačí, když občas čumí do výstřihu místo do očí. To mě až uráží a příjemné mi to rozhodně není. Ale ano, přirozené to je

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. října 2019 17:59

paktofonika do mne kdyby nejaka zenska zacala rejt, ze mi jsou videt pod trickem bradavky (coz se mi teda zas tak casto nestava), tak bych si myslela, ze je divna, kdyz mi cumi na prsa. si pamatuju, jak mi bylo letos na dovoleny neprijemny, kdyz ta nase silena spolucestovatelka (ktera me od ty doby nezdravi) na plazi furt zakysle kritizovala cizi prsa na ni uplne presne sedela teorie Mutziputzi ze kritizujou ty, ktery na tom samy nejsou nic moc

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 09. října 2019 18:52

razorblade Jezismarja!!! Uz si poridila ty zapisky z cestx mi prijde, ze je to nevycerpatelny tema;-)

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 09. října 2019 18:54

razorblade to bych taky nevedela, jak na takove komentare reagovat.mne obecne prijde divne komentovat cizi telesne parametry...jako jo, vsimam si, obcas me neco na nekom zaujme, ale nechavam si to pro sebe...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. října 2019 18:54

podle mě je dost rozdíl, když žena na sobě má nějaké prádlo, a stejně se něco protlačuje, a když nemá vůbec žádné. úplně hladký dekolt má fakt málokdo málokdy.

ale taková ty úplně "nahatá" prsa mi osobně taky nejsou příjemná. ženám tedy na výstřihy nečumím, ale někdy to nejde nijak přehlédnout, naopak, přitahuje to pohledy, které by jinak směřovaly jinam. 

nikomu bych si tedy v životě nedovolila to nějak komentovat, ani kamarádce, natož to zakazovat nebo se veřejně pohoršovat, to si ani vůbec neumím představit, jak sdělím třeba kolegyni, že jí trčí prsa ale příjemný mi to není. sama bych tak nechodila. přijde mi to nahatý. proto nosím takové ty jemně podložené, protože si připadám komfortněji.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. října 2019 19:00

Karja ja jsem v zari byla na dalsi dovoleny, kterou jsem si uzila (Crazy Rider vsechny zdravi a nechape, ze si ji furt pamatujete. Vysvetlila jsem ji, ze nekdo, kdo se odstehuje do Francie a ma dite s cernochem je proste zapamatovatelnejsi, nez nekdo, kdo si poridi dve deti se sambem, zije nekde na nudnym ceskym venkove a az po letech se proflakne, ze je to vlastne blondyna.), takze jsem tu prisernou z cervence uz docela zapomnela. :D jen obcas mi probleskne nejakej "zazitek", viz ted. :D ale obecne to na me ma kultivacni vliv, ze si kolikrat v duchu jednu flaknu a reknu si "nechovej se jako ta zakysla pinda" :D ja jsem od ty doby vlastne nechutne slunickova a tolerantni...

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 09. října 2019 19:02

Dnes jsem mela schuzku s kolegou, co mel tak demetni kecy smerem k zenam nebo vubec, ze to vadilo i mne a to si myslim, ze jsem v tomto fakt dost splachovaci. 

Predstava, ze u tohoto mi jeste trci bradavky... no radsi nic, byla jsem rada za volbou kosili.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. října 2019 19:10
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. října 2019 19:19

Sis, tady furt ještě jedou podprsenky, já sem ten starej vtip teda dam:

Včera na tiskové konferenci představil Calvin Rickson, inženýr a výzkumník z Oxfordské University, svůj nejnovější vynález: Calvin navrhl podprsenku, která zamezuje, aby se ženská prsa houpala ze strany na stranu, nebo nahoru a dolů a dokonce zamezí, aby byly bradavky vidět skrz blůzu, když se ochladí, nebo když je tkanina mokrá.

Po tiskové konferenci ho přítomní muži pozvali na dvůr a rozbili mu hubu. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. října 2019 19:23

moora ale na běhání by to bylo dobrý

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 09. října 2019 19:48

:-D:-Drazorblade Tak dobry, muzu I nekam z venkova vyjet a nikdo me neodhali, ja jsem spis hnedovlasa, jste si to ombre nejak spatne vysvetlily:-D.

Jinak skoda, zes tomu nedala nejakou literarni podobu, takovej material! Jen si ty stripky nekam zapis, pak jak kdyz v suflicku najdes, az seriozni novinari nebudou mit co zrat!