Zarinya :-D Ja zrala sladky I v noci, to se neboj, proste leva ruka dava varit konvici s vodou a prava satra ve spizce. Ja jsem zas jako dost sikovna!!!
Přiznání
Karja To starší začne být strašně rychlý, neboj. Jsem venku pořád v poklusu, občas sprintu. A najíst se stihnu jenom někdy ![]()
mám kamarádku s dvojčaty a přiznávám, že vůbec nechápu, jak můžou být matky víc dětí tlusté! dyť to nejde, ona nemá čas na nic, děcka každé běží na jinou stranu, pořád mluví, něco chtějí, něco je špatně...ona taky váží asi třicet kilo i s postelí.
Jiná Realita to muze byt hned. Neco ti zustane po porodu, neco dojis nespravnym jidlem, kdyz spechas.
Jiná Realita to muze byt hned. Neco ti zustane po porodu, neco dojis nespravnym jidlem, kdyz spechas.
Já když spěchám, šahám po čokoládě (popř. když jsem doma, uříznu kus uheráku) a je to hned![]()
Jiná Realita mno ja ti reknu jak muzou bejt tlusty. Ackoliv denne nachodim 10km s kocarem, tak nejsem schopna si normalne uvarit a jim, co kde najdu. A kdyz v noci kojim a mam silenej hlad, zajidam to veganskou nutellou. Ackoliv jsem z porodnice prisla presne s puvodni vahou, po 3 mesicich mam 3 kila nahore.
aneb mi z toho zase vychází moje zbožné přání, že nejlepší by bylo, kdyby děti rostly na stromech!:) že by si člověk nějaké správně zralé pak utrhl.
stes ja se snazim sladke moc nejist, ale kdyz jsem kojila a byla vyrizena z nocniho vstavani, tak jsem snedla kde co, treba i 5 mila tatranek najednou
kila jsem dala dolu, az kdyz jsem v pul roce prestala kojit a vsechno se stabilizovalo. Byla to drina.
Lamicka já mám z tý doby vzpomínku, jak se rodiče ještě s příbuznými měli přijít podívat na mimino. Naši samozřejmě po xtý, příbuzný poprvé. Já ráno koupila dort, jahodovej....dcera po obědě chytla hysterák, pak jsem snad něco rozbila, muž volal z nemocnice, že si zlomil v práci ruku...já si sedla k tomu dortu, rozbrečela se a celej ho sežrala.... (návštěva přinesla pak vlastní )
stes
To je strašný, ale s odstupem jsou to dobrý historky! Já když jsem kojila, denně jsem sežrala celou Lindt čokoládu, manžel mi je kupoval v Makru po velkých baleních...ale já teda hubla, přibrala jsem, až když jsem kojit přestala.
Garfie jo...a když v tom rozpoložení slyšíš, že je ranné mateřství a doba na mateřské ten nejlepší čas v životě ženy!!! (někdo je schopnej do toho zahrnout i těhotenství), tak to je pak na kulovnici
stes tvl tojo...v tehotenstvi sem na tu hlasku byla dost alergicka, ted si nastesti nikdo netrouf este![]()
stes No ono i to "nechápu, jak můžou být matky více dětí tlusté" je trochu výzva sáhnout po zbrani ![]()
Pinot Noir
ju
stes No presne, ja jdu ted do kramu a normalne se stydim za obsah svyho kosiku! Navic to vypada, jak kdyz tim cpu dceru, pac jsou to samy ,,detsky,, veci. Jeste u kasy to narvu do kapes a pak to nenapadne uziram, kdyz na me dcera nevidi:-D. Pritel uz mi rikal, ze. tom coopu maj nakonec asi docela hodne veci, kdyz tam delam tak velke (ehm drahe) nakupy!:-D
Pinot Noir tak ale já to nemyslím nijak zle, prostě to jen nechápu, protože vidím, že je kolem dětí fakt strašně energetického výdeje a neumím si představit, jaký musí být teda příjem, aby si někdo udržel padesátikilovou nadváhu. nic víc.
Jiná Realita to asi není úplně o množství, jako spíš o blbostech, nekvalitním jídle bez výživové hodnoty, různé sladkosti, nepravidelnost, jídlo v divných časech. Ono se to nastřádá rychle
stes Ale náhodou to bylo super, ale až tak po roce ![]()
Jiná Realita Počkej až si spolu začnou hrát, bude mít klid, méně pohybu, ale nervy pořád na pochodu a začne to zajídat
(dělám si srandu, ono je to prostě fakt nevypočitateln).
Garfie po roce ano
Onehdá jsem takhle hodnotila náš tříděný odpad, konkrétně sklo. Byly tam lahve od vína, kečupu a Nutelly, pouze. Komentovala jsem to slovy: "Kdyby to viděla doktorka Cajthamlová". Z toho tedy víno a většna Nutelly jsou moje hříchy. Zbytek rodiny ten kečup. Když to takhle člověk vidí, kolik toho spotřebuje. Ale třídíme odpad!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí