Jiná Realita Garfie pro me pak nastala jeste dalsi krizova doba - postavani na hristi. Tam jdes usinacim tempem, pak tam hodinu az dve dozorujes deti, mezitim te honi chute, protoze je tam nuda (kraceni casu jidlem jsem nastesti vcas zarazila). Vydej za ten den minimalni.
Přiznání
Jiná Realita Plus dispozice. A někdo ve stresu nejen žere, ale i ukládá
Lamicka Pro mě bylo takhle smrtící odstěhování na venkov (aka předměstí). Když jsem bydlela v centru, všude jsem chodila pěšky, s kočárem jsem pořád někde trajdala, na nákup pěšky...pak jsem se přestěhovala do domku, dítě v kočáru frkla spát na zahradu, dítě místo na hřiště na zahradu, na nákup autem...napřed to vypadalo jako pohodička, ale teda na váze se to taky projevilo.
děkuji všem za vyjádření a dodávám, že jsem nechtěla nikoho urazit, jen mi to tak přišlo na mysl.
protože ty hlášky, jak je těhotenství nejkrásnější období v životě ženy a podobně nesnáším i já, a to ani nejsem těhotná!
Jiná Realita Vůbec si neumím představit mít jako prvorodička dvojčata. Nebyla bych tlustá, ani hubená, ale pod drnem ![]()
Nedokážu si odpíratm protože kojím a jsem hrozně hladová a nevyspalá. V klidu, jako opravdu v klidu, se najím až kolem desáté až jedenácté večer, když obě děti spí. Tak to už je hrozně špatně. Garfie Lindt se snažím držet na tabulce týdně, ale někdy se neudržím a sním, co zrovna zbývá. Jít pro další tabulku jsem zaplaťpánbůh líná.
Trochu už vím, co mě čeká, až dokojím, a už z toho mám hrůzu. Ještě je určitá šance, že to přijde v době, kdy dcera začne zdrhat z vymezené plochy a zajistí mi tak větší přísun pohybu. Už mi možná zachránila život, tak třeba mi zachrání i fazónu.
Já doufám, že těch pár kilo dohubnu, až přestanu kojit. Protože já jsem teď neuvěřitelně rozežraná, mám hlad prakticky non-stop, jako jím úplně všechno, nejvíc teda jogurty apod., převážně bílé, i ovozel, a zvládám si i vařit, ale mám teorii, že můj organismus potřebuje zásobu, aby utahl apetit toho malého tlusťocha. Otázka je, jak dlouho bude to hubené období trvat, jestli vůbec na něj dojde dřív, než budu znova těhotná.
dzizisketa No ja si ted rikam, ze cim vetsi to dite bude, tim min budu potrebovag hubnout:-D. Ale ne, fakt jak se dokoji, tak to nejsou tak energeticke navaly a kdyz to dite jeste spi nejak rozumne, tak je clovej odpocinutej a fakt to jde, jist nejak dietne a pocvicit. ;-). Minuly tyden mi pritel rikal tak jsem si tak rikal, ze kdyby jsi mela par kilo navic, tak by mi to vubev nevadilo, to by bylo dobry. Jako nepochodil s dobrou, dost me nasral, coz jsem mu rekla a ze tohle se nikdy nestane a at uz to ani nevyslovuje nahlas!
Ja jsem na stejne vaze jako pred otehotnenim, ale pri pohledu do zrcadla si taky rikam ze bude neco pravdy na tom ze tuk je lehci nez svaly
mrne melo na trimesicni kontrole 6,3 kg. Ale tim ze nam muz chysta snidane nez jde do prace, jsem se naucila aspon snidat ale casto je moje posledni jidlo dne okolo 6,snazim se uz nic nejist az pak rano.
Asi se mi angina prelila do nejake bronchitidy, takhle mi uz dlouho nebylo zle
jak nebyvam nemocna tak to spatne snasim.
rasaNori Potlapkavam te, byla jsi u doktora? Ja takhle zbytecne dlouho marodila minulou zimu, furt jak vlekne nastydnuti, pak mi to nedala, doktorka mi lupla nejake leky a byl klid!
Karja ne, ale zacinam nad tim vazne uvazovat. Ja mam od doktora preventivne jedny antibiotika doma do foroty, tim jak porad cestujeme. A dneska jsem se vzbudila jak tuberak, mlade s tim bojuje uz 2 tydny tak si myslim ze jsem si to prebrala pekne od ni...
rasaNori No presne takhle jsem to mela, chvili lepsi, chvili horsi, musela jsem spat sama v pokoji, abych nebudila ostatni a furt jsem se nemohla ,,vypotit,, az za dva nebo snad tri tydny jsem se dostala k doktorce, dala mi dvoje prasky a jako fakt uz po trech dnech zlepseni....
rasaNori Jo a z foroty bych nic nebrala, snazila bych se tam zajit, treba atb ani nedostanes, ale neco vostrejsiho by to asi chtelo, I pro kojici neco.urcite je;-)
rasaNori potlapkavam, ja chrchlam uz 2.tyden, v pondeli jsem vyfasovala atb a dr rikala, ze je tech kaslu strasne moc ted
dzizisketa On to má každý jinak, já byla během kojení hubená jak lunt a žrala jako rakovina, kamarádka naopak hrozně při kojení přibrala, shodila vždycky až po...u toho je ale problém, že si trochu zvykneš na ten velký přísun, ono to není tak, že když přestaneš kojit, přestaneš mít hlad. Chce na to myslet od začátku a trochu se pak pohlídat.
Garfie to mi tak ostala večerná bageta s maslom, ked dieťa zaspalo, teda teraz uz nie, ale este mozno 2 mesiace po odstave
rasaNori tak to je Sara vetsi cvalik;) Tonda dneska 6.2kg :)
Lamicka ja chudnem aj pri postavani na ihriskach, vzdy totiz detom zabalim jedlo ale sebe zabudnem ![]()
Najhorsi je tento zimny cas kedy je clovek vacsinu casu doma, to uz mam cas ujedat. Mam menej kil ako pred otehotnením ale uz to zacina ist hore. Je to aj tym, ze uz prestavam kojit a vydaj isiel rapidne dole :( a decka mam uz druhy krat za mesiac chore, sice nic vazne ale po vonku mozeme v tejto zime len na chvilu.
711990 je no, a je desne sikovma. Tim ze je baru ve skolce tak mam na ni cas a je to znat. Bara mi dnes dala pusu, papa a odvlala mezi deti. Hned to svedomi neni tak zatizene:D
rasaNori bozi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí