Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 21:57
Reakce na Jiná Realita:

mám kamarádku s dvojčaty a přiznávám, že vůbec nechápu, jak můžou být matky víc dětí tlusté! dyť to nejde, ona nemá čas na nic, děcka každé běží na jinou stranu, pořád mluví, něco chtějí, něco je špatně...ona taky váží asi třicet kilo i s postelí.

​Přesně moje snacha. Je jak z kozy duch a mladej pán (milovník to fortelnejch děvčat) se už nechal slyšet, že by to snad stačilo Já jí vyvářím a nosím žrádlo... cpeme ji sušenkama a čokoládou... ale co platný, když celej boží den lítá kolem těch malejch hadů a jak se sama vyjádřila, občas si stihne dát i celý jedno vajíčko

Bejvala krev a mlíko, a teď z ní padaj i legíny. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:35

Priznám sa, ze sa učím na atestacnu skúšku a keďže naposledy som sa intenzívne ucila pred 10 rokmi na statnicu z anglictiny, ide to sťažka. Mam sice "študijné voľno", ale malé dieťa k tomu.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 11:20

letfenixa moc moc drzim palce. Moje matka se na atestaci ucila po vecerech, kdyz mne byly 3 roky. Zvladla to skvele, ale dodnes na to vzpomina jako na sileny zahul. A to nemela takove starosti, jako mas ted ty... Chce to nejaky  nadhled (je to "jen" zkouska) a bud davat dite v sedm spat a ucit se, nebo si splasit nejake hlidani, nevim,jestli dite chodi do skolky?  Ja se ucila na advokatky (to je pry s atestaci co do narocnosti srovnatelne) tesne pred tricitkou, jeste za bezdetna a uplne jsem citila, jak to jde ztuha, ze mozek uz memorovani odvykl. Ale delalo mi to svym zpusobem dobre - vypisky, zvyraznovace, takove to nerdske vyziti, navrat do mladi a dobry pocit, ze mam prevenci proti predcasne demenci

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 11:58

Gatita ja to mam "len" ucitelsku atestaciu, ale nechce sa mi, hlavne musim dobrú prezentacnu obhajobu pripravit, to mam v plane v pondelok, ked idem s otcom na cca poldnovu kontrolu do Martina.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 12:12

Přiznám se, že dneska jsem se poprvé regulérně rozbulela v práci jak malý dítě. Po tom co poslední dobou pozoruju, jak dělám čím dál tím víc "chyb" kvůli tomu, kolik toho mám naloženo a ještě se na mě deleguje práce druhých, přišla dneska poslední kapka. Vlastně asi tak milion kapek. Seděla jsem tam uprostřed olejové spuoště způsobené přetlakovanou olejovou vývěvou (prostě mi tam z pumpy stříkal natlakovanej olej cca do 4 metrů po laborce) a brečela jak malý dítě. Už mě sere to delegovaní práce stylem: jo ty tohle nezenás, nikdy s tím nedělala, neumíš...hmmm...tak to určitě nějak zvládneš, ty si poradíš. Sere mě, že práce, kterou mám tak ráda mě zároveň strašně vysiluje, fakt nechci v dohledný době vyhořet.

Dala bych si panáka. Mám tu leda čokoládovej bombon. 

Uff..asi jsem potřebovala upustit jako ta rotačka. 

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 12:43

Lama_z_Lana Jo holla, ty s tou praci asi musis neco udelat uz dlouhodobe, vsak to je co 14 dni neco, nejakej stres, vysirani, neumerny prescasy a tak....Ted te potlapkavam, ale musis se nad tim aspon minimalne zamyslet!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 12:55

Karja No mam jeste 10 dnu dovoleny...asi si je fakt vyberu a vykaslu se na vsehno (a na vsechny) a nyvzdory zdejsimu "folkloru" budu fakt doma ne ze si vyberu dovolenou a budu v praci. Nasrat

Online DruI
5593 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 13:25

Lama_z_Lana Dovolenou a možná zkusit promluvit s nadřízeným. A pokud jemožné na tu delegovanou práci říkat ne, tak to využívat. Byla by škoda zhnusit si původně oblíbenou práci.

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 13:49

Lama_z_Lana Dovolenou a bejt v praci, nikdy, to je fakt trapas, jeste tak nechat proplatit, ale proste vubec, zas jako vim, ze mas praci zajimavou a bavi te, ale ta dovolena je snad na zotavenou. Fakt si dej majzla, ses jeste mlada, pri sile, ale jak pises, jednou to bouchne a pak se muzes zotavovat hodne dlouho!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:16

Karja mladá a bezdětná, takže mám mraky času, to tu taky slýchám často

No my tu většina většina chodíme i vo dovolený. Protože já prostě nevím, co s tolika dny dělat. Jo kdyby mě platili tak, že můžu tu dovolenou trávit někde v hajzlu, to by byla jiná

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:25

Lama_z_Lana Prosim te, tak mas snad 4 max 5 tejdnu....nechapu, nechapu, si mas udelat peknej den ne, sport, odpocinek, vylet.....fuj, uz tady tohle nikdy nepis!

Offline Sweet Potato
40514 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:26

Lama_z_Lana Znám jednoho, který trávil dovolené v práci několik let. Dobrovolně. Teď je už rok a půl na nesvhopence.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:27

Karja No my máme 8, no...měla jsem i 10 a to už bylo skoro utrpení, co s tim. 

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:29

Lama_z_Lana Husty! Sakra, co je to za zamestnani! To je fakt hodne:-D. Ja mela se vsema sickdays a spesl dnama tak 6,5 a nikdy jsem problem nemela:-D. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:30

No dneska jsem to už prostě slušně zatáhla. Udělal jsem si kafe, sedim v kanclu, odsedim si poslední hodinku a půjdu dom. I takový dny prostě jsou, lepší na nic nesahat a nic nedělat

Online continuity
43214 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:37

Lama_z_Lana fakt se na to vykasli, on staci blbej unavovej syndrom a uz to nikdy nebude, co byvalo.

Ze te prace bavi je chvalihodne, ale ze nemas rodinu a mas hodne casu neni validni argument. Jednak clovek potrebuje odpocivat (neni to tedy o tom, ze  nestihnes kino).

Ono se ty pravidla nastavuji blbe, pokud uz clovek dopustil, ze s nim vsichni zametaji, ale stejne bych s tim zacla a spis najednou nez postupne. Klidne si nejaky duvod vymysli. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:38

Lama_z_Lana dovolenka a byť v práci, to som už nepočula dobrých dvadsať rokov

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:52

Lama_z_Lana Jestli nevíš, co s tím (10 je dost, když člověk nemá prachy cestovat, to chápu), tak si to vybírej aspoň po půl dnech. Prostě na dopoledne do práce, a pak šáteček, pěkně dllouhej oběd, odpoledně nějaký courání po městě ... to uteče jak nic a na zotavenou to taky pomůže. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:59

Kdysi jeden náš kolega byl svobodný, bezdětný a stále v práci nebo dělal z domova. Ten snad ani nespal. Dovolené se mu proplácely.

Stihl toho hodně, jeho to bavilo. On byl spokojený, zákazníci si ho pochvalovali, šéf byl nadšen...

A pak se kolega oženil, narodili se prckové a teď se najednou všichni diví

"...on ten XXX vůbec nestíhá..." Tak to je vděčnost světa.

Online continuity
43214 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 15:02

Samantha a to co popisujes je jeste happy end.