Tak BettySarka:)
rasaNori ja to tak taky vzdycky mela, plny jmeno jen kdyz jsem zlobila:D
Mohučanka Přitom to používají všichni, že jo? Jáša a ještě znám Jonáše, kterému se říká Jony.
Dorota mě teď úplně mrzí, to by se na moji dceru strašně hodilo!! ![]()
Jo a jedna moje spolužačka Jana si teď, jako dospělá, nechává říkat Janina, taky mi to rve uši.
Garfie znám jášu Jonáše a jednu janinu, která je fakt Janina, ale je Češka je napůl, žije zahranici
Znám jednu Terezu, dospělá ženská a sama si říká Teguše
, má pod tím jménem založený profil, email, představuje se tak.
edinka Mne to přijde docela mile cáklý.
A nemám ráda, když mi říkají Silvo. Je to jiný jméno, Silvie je dost dobrý pro každýho.
(kromě maminky a tak)
Já jsem potkala dvě český Jany, který si nechávaly říkat Jenny. Obě to myslím měly i v mailový adrese a na obě jsem měla alergii ![]()
A já si myslím, že mám pěkné jméno a přitom není vůbec používané. Sice se mi děti také smály, ale na každé jméno jde vymyslet něco hanlivého. Je tak málo používané (nechápu proč :) ), že ho radši ani nechci prozradit :( A ani jednou tady nepadlo ![]()
Mohučanka Jáchym se mi líbí hodně!
Aranel Ted jsem si uvedomila, ze jednu Silvii takymoslovuju Silvi![]()
Mutziputzi Tak bezva, poslu Elisce ruzovy hadry po mejch holkach!
Kdyz to bude kluk, pisu Josef a rikat mu budu Pepco:-D:-D Tim jak se to tady libi je to pro me jeste hezci.
711990 Chytrik? Nemyslel Bystrik? :D
No a abyste se tady z tech tvaru nezblazbili, mne nekdo rict, jak mu nemam rikat, ze to nesnasi, tak si reknu, ze je padlej na hlavu a ma bejt rad, ze ja ho oslovuju dle svyho mineni hezky!
Inak ta Dorota..ta to ma chuda u mna tiez nedobre, ja si vzdy predstavim zlu Popoluskinu sestru alebo Dorotu Machalovou a je
a pritom by to bolo docela pekne meno.
Mrakoplas
je to mozny? Nebo si to blbe pamatuju! A Bystrik existuje?![]()
No a abyste se tady z tech tvaru nezblazbili, mne nekdo rict, jak mu nemam rikat, ze to nesnasi, tak si reknu, ze je padlej na hlavu a ma bejt rad, ze ja ho oslovuju dle svyho mineni hezky!
Souhlas!
razorblade To mi nevadí.
Mrakoplas Ja si vzdycky predstavim Dorotheu Wierer... ta to jmeno i pri sve vysce umi hezky nosit :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.