Potrefenáhusa aha vidis, to je zaujimave, pre mna je Kaca proste hloupa Kaca, taka skor nadavka. Nikdy by ma nenapadlo, ze to je myslene pekne.
Přiznání
Mutziputzi Elias je tusim teraz v kurze, aj kamoska ma cerstveho.
Zatim Eliáš...ja s tim tajnoste nedelam. Nikomu se to ovsem nelibi.
Ale cajk... já mam teda trochu problém s tím "š", obecně vlastně nemusím žádný s diakritikou. Hodně moc by se mi proto líbil Elias. Ovšem záleží na příjmení taky, že jo.
Taky se ti ale může stát, že budeš mít vymyšlený jméno a pak ti ukážou toho staženýho králíka, ehm co to plácám, krásnýho mimíska přece... a jakmile ho uvidíš bude ti jasný že to je evidentní Fanouš (dosaď dle libosti) ![]()
Potrefenáhusa já znám Elíka a Elouška ![]()
barbucha mně se iášové naopak líběj moc, Elias mi přijde divný, takový divně osekaný a ta sykavka taková nepříjemná (a trochu jako alias)
jinak starozákonní jména se mi povětšinou líběj dost
Zarinya ja myslela, ze nemci zdrobnuji pridanim -chen (teda vim, ze to nejde asi u kazdyho jmena:)
Mrakoplas nojo, koukám, že po roce 2010 obliba Eliášů prudce vzrůstá.
Mně se to jméno taky líbí, na rozdíl od Elišky. Ale se dvěma sykavkama v docela krátkém příjmení si o těchto jménech můžu leda tak nechat zdát.
Jinak ja kdybych vymyslela jmeno pro dite, sahla bych asi do staroslovanskych jmen :) Takoví Milivoj, Slavobor, Spytihněv, Božidara nebo Krásnoroda... to jsou hezká netradiční jména. Kam se na to hrabe tuctovej Sebík...
razorblade Jakoze Miško? To nikdo pricetne nerekne ne?![]()
razorblade kolega tvrdi, ze u nich na slovensku existuje jmeno Chytrík. To bych dala ja ![]()
razorblade tak ja tu znam lidi z ruznych koncu sveta a do zdrobnelin se nepoustim a oslovuju tak jak se predstavi......protoze by z toho mohla byt pekna komolenina nebo uplne jine jmeno.
Ale vzdycky me to zarazi,protoze bych rada mekceji a nejde to.![]()
treba rectina ma zdrobneliny,ale jak se tam davaji jmena po prarodicich tak se prave rozlisuji tema zdrobnelinama,takze rict treba svagrove zdrobnelinou nejde jelikoz tak se rika jeji vnucce......neni to lehke.![]()
taký Zachariáš je krásne meno, len dosť nepraktické kým je malý... známy má zatiaľ Zazu alebo Zazíka ![]()
inak mi žiadna zdrobnelina nepripadá hlúpa, ak tak chce byť dotyčný oslovovaný... mala som kamošku Kristínu a tá neznášala Kika (chcela byť Tina) a našlo sa teda prekvapivo dosť ľudí, ktorí to nerešpektovali ani po upozornení
to mi pripadá neslušné dosť
Božidara... který na Slovensku, když už jsme tak u toho, říkaj Dača
Aspoň teda tý herečce...
V rodině jsme ovšem disponovali i jménama jako Vojen, Záviš... Mojslava... počinek to nějakýho národovecky založenýho prastrýce.
A mladej pán měl bejt Bivoj, kdyby si to bejval jeho tatínek prosadil (no bez šance, co se mě týkalo).
Takze jsme asi prekvapeny vsichni ted![]()
takze holka?????no,neke....
Zarinya Zda se, resp. nebylo videt to co melo bejt videt
Proč? Řekli ti že to bude holka?
MutziputziEliáš je pěkný a v mém okolí se líbí. Znám 2. Oběma říkají celým jménem.
Mutziputzi
gratuluju!! muzu te hned zasobit celym seznamem.holcicich jmen, po kterych jsem touzila a misto kterych mam Toňáka.
barbucha Bivoje znám. Už mi to přijde normální, když povyrostl . Ale k miminku v kočárku mi to teda nešlo. A říkají mu Bivoji, nezkracují.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí