To jsou hrozný potvornosti. Ale lidi dokážou zničit snad každý hezký jméno.
Přiznání
barbucha mamka mela ve tride nebo ve vedlejsi, ted nevim, nebozacku jmene ZOE, ktery deti nerekly jinak nez ZOJA ![]()
Zatim Eliáš...ja s tim tajnoste nedelam. Nikomu se to ovsem nelibi.
to zní skoro jako Eliška, nepsalas někde, že se ti nelíbí jména, který znějí už v základu zdrobněle?
711990 mně to nepřijde hrozný, myslim, že se to dětem blbě vyslovuje (kamarádka má Jael a jako malý jí sourozenci říkali Jájelka)
(analogicky kakao = kakalo :-)))
711990 Znám jednu Zoju miminko. Překvapilo mne to, ale vlastně je to hezké. V našich končinách nakonec lepší než ZouÉ, Zouí, Zoujíku (taky znám)
Potrefenáhusa nojo, akorat ze "super svetovyho"jmena mas rusky:) rodice dost prskali. Jinak je to pravda, deti proste ty dve samohlasky za sebou moc nedavaj...
Sweet Potato Mně se Zoja líbí mnohem víc než Zoe.
Kdybych mela nekde v paralelnim vesmiru dceru, moc bych chtela Doru.
Protoze na pubertalni devcatko takovy "Neser me Doroto" je velmi libozvucny ![]()
Babicka mela kamaradku Zoju, jeji rodina pochazela nekde ze zakarpatske rusi.
Lama_z_Lana Dora je ok.. Dorota je pro me strasne divny jmeno, zni hanlive, Dorotka zase jasna zdrobnelina...
Moje favoritka pro dceru byla Stella :)
Jo, to jsem hodně vděčná, že k mýmu jménu se to -ča při vší snaze nedá připojit. ![]()
a Marina i Dora jsou moc pěkný.
Aranel Chceš se vsadit?![]()
Sweet Potato Klidně se i vsadím, ze Silvie to prostě nejde!! ![]()
Aranel a mas to
odted uz jedine silvča!
Ja teda pripojim, ze mi vstavaj vlasy hruzou, kdyz mi nekdo napise "Šáry". I kdyby to tisickrat gramatika pripoustela, jedine Sarinka/Sari!!!!
711990 ted nevím, jestli jsi Šárka nebo Sára?
Tulipe ja se tak tak nejmenuju, ale babicka mi vzdycky rikala "ty doroto blazniva", mne to zni hezky ![]()
![]()
continuity moje vyvdaná dcera je Johana, říká se jí Johča, já jí říkám Johy :-)
711990 my sare rikame saro jen kdyz prudi, jinak je sauroni nabo sauroně. Tolik ke zdrobnelinam:D
Pro mě je nejvíc nejhorší Sofča, teda byla, než jsem se dozvěděla o Silvče ![]()
U kluků je to Jáša (Jáchym, takový krásný jméno...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí