barbucha Vypada to tak no
Přiznání
Nám by se to bejvalo hodilo i v kočárku, kde jsem vozila čtyřapůlkilovýho novorozence ![]()
Ale jen představa, jak babičky jihnou nad Bivouškem, mi způsobovala vyrážku.
barbucha Vypada to tak no
Bezva. Holčičí jména se vybíraj líp imho, jsou hezčí
Ale zas člověk pak neví který dřív... Jo, stát se matkou je náročný prostě!
barbucha Marina, Dita a koncim
Mutziputzi budou to dvojčata?
711990 no... rekne
Mutziputzi tak ted by se ti mohla hodit ta Božidara!
barbucha takovyho prastryce bych chtela :) ja se sice povazuju za kosmopolitni osobu, navic zrovna ja nejsem svym puvodem slovan ani za nehet, ale tyhle jmena jak z narodniho obrozeni se mi desne libi :D (uz jako dite jsem babicce zavidela, ze je Božena. Ja ji teda zavidela hlavne to, ze ji kamosky rikaj Bobino:D)
Mutziputzi Hele, Eliáše znám dva a jednomu se říká Elík, druhému Elouš, to nechceš!!! Zlatá Dita! Kolena jí schováš a hotovo.
razorblade Kdyby to zarucilo, ze bude plest svetry desitku za kus, dam hned!
razorblade Na VŠ jsem měla na němčinu člověka, který vydal skripta o německých diminutivech a asi potřeboval, aby se prodávala. Takže byla povinná a jako naprostí začátečníci jsme se na zápočet museli naučit několik stránek zdrobnělin a běda, když jsme zaměnili Marušku a Mařenku nebo Honzíčka a Jeníčka.
Mutziputzi nedávej, na pleteni svetru se opravdu zbohatnout nedá. ![]()
continuity no ale když to pleteš na násadě od smetáku a prodáváš za desítku? třeba něco děláme blbě?
Jsem pro Marinu všema deseti ![]()
Mutziputzi Od Eliáše k Elišce jen malý krûček. Elík jako Elík![]()
Mně se líbil akorát snad ten Záviš... "Bobinu" považuju za něco naprosto strašlivýho teda! I Božka je úděsný... Božena byla prateta, leda tak Boženka se jí říkalo ovšem.
barbucha moje kamarádka psala babičce někdy ve 2. třídě pohled ze školy v přírodě a nemohla si vzpomenout, jak se babička jmenuje křestním jménem, tak napsala Božena, přišlo jí to takový pěkný babičkovský jméno. Babičku teda úplně nepotěšila, nejmenovala se Božena :-)
![]()
prodávat to můžeš i za půl milionu, ale někdo to musí na tom druhém konci chtít koupit.
Tak mě napadá, že by se dalo vydělat na dětských svetrech. Tam je dira na trhu. Dětský svetr z vlny téměř není k mání a když je, tak je cena jak za dospelej.
Hele ale něco na tom bude, vono to je takový babičkovský...
barbucha ještě Bóža je luxusní.
Dítě má ve třídě Sofii a Johanku. Říkají jim Sofča a Jóha.
Já jsem vlastne nakonec ráda za ten Super-Market.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí