Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 09:10

Candance mne to prave přijde jako dostatecnej podíl na přípravě večeře (ale zas když vařím, nedělám ty jiný uklizeci věci)

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 09:14

Candance a co misto toho zajisti otec?se mi zda ze se ti nedostava ukolu a prebyvaji pracanti

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 09:16

Uz i tady manzove MUSI plnit povinnosti??

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 09:20

Lama_z_Lana 

jsem ráda , že nejsem sama, co nemá vanocni náladu... vlastně mám letos pocit, že vlastně Vánoce  nemám moc ráda... volno, se kterým člověk moc nemůže naložit, tak by chtěl (z různých rodinných důvodů), nenaplněna očekávání a tak:-(. někdo tu nedávno psal, že neměl Vánoce podle sebe... nejdřív děti, pak tchýně atd.  tak to potvrzuju,  nikdy Vánoce podle vlastního přání zejména kvůli zvyku a tradicím muzovi rodiny ... naše tradice je, že se akorát na štědrý den chytneme . ach jo... a snaha o změnu byla,  jen to prostě není možné v současné situaci. snad časem. 

Jinak všem ostatním krásné svátky

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 09:49

Já když to tady čtu napříč vlákny ty příběhy o rozdělování práce a peněz, tak mám pocit, že jediné co do budoucnosti pomůže je, vychovávat jinak děti. Protože když to vidím kolem sebe, tak ženský jsou nespokojený, ale stejně si doma vychovávají další princátko. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:10

viktorka_od splavu prijde k nam na veceri. Myslim, ze by radeji pripravil komplet veceri a zustal v klidu doma.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:11

Potrefenáhusa ty ja prave delam a chci, aby deti nevidely jak otec kouka na pohadky a matka vari

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:18

AprilTwelve Sice jsem letos docela v klidu a všechno zatím probíhá v klidu (jsme jen dospělí a nemoci zřejmě dotáhnu až odsud ), ale to bude platit jen dnes do večera. Pak ta rodina... moje představa by byla, že půjdu někam na kopec a budu čumět do krajiny, a takhle až do novýho roku. Když už teda není sníh a nemůžu na kopec vyjet na běžkách

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:25

Candance to delate dobre. Muj tata je letos pritomen pripravam a je prej desne prekvapenej, co se vsecko dela! Po 40 letech manzelstvi

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:28

Aranel 

jj, vlastně by stačilo málo ... procházka večer po městě,  světýlka v tenhle čas miluju... z kopce asi ještě lepší , nemuseli by tam být lidi. muž ani dite (uz dost velké) to nevyhledavaji a aby šli se mnou, když je to neba, je blbý a samotná jit můžu, jen mi bude smutno, no.. je to takové zacarovane a u nás z toho moc není cesta tak, aby byli všichni spokojeni... asi mi prostě chybí nějaká část jenom pro nás,  bez rodiny z obou stran. to se nám nepovedlo a každý rok na to narazíme. ale tak zítra už bude lépe. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:31

My nemáme zabaleno, ještě není hotový salát ani slepene cukroví, ale jdeme prý hrát krtka. Tak to beru

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:32

Candance 

v tomhle nejsem důsledná, sice furt tisíckrát lepší než u rodičů,  ale ten naučeny mód, že to jsou moje povinnosti, to je zazrany hluboko... ale makám na tom.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:35

AprilTwelve ja ani nevim cim to...jsem u nasich, ti jsouvted v praci, tak tu mam vse nachystat (jen stromek, na jidlo jdem nekam ven) a jak to delam rada  ted se mi tak nechce. Od rana je mi divne (asi tlak) a uz skoro hodinu nemuzi zadtavit krvaceni z nosu, takze jsem to tu jeste navic pekne zasrala.

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:39

Lama_z_Lana 

teda ale jít na jídlo ven, je hezký nápad ... a jestli vám není dobře,  tím spis bych se do toho nenutila nebo fakt jen to nejnutnější (asi teda ten úklid od krve bude nutný ). s tim tlakem je to nepříjemný ... taková kocovinka aniž by si člověk pred tim neco užil nooo :-(. 

tak držím palce,  ať je brzy líp a užijte si s rodiči příjemný večer 

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:42

U nás vládne klid a mír, kočky se válejí na sedačce, bohatá snídaně proběhla, stromeček a většina jídla je hotová. Ostříhám muži vousy a asi vyrazíme na procházku. Akorát běhat jsem nebyla

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:47

Lama_z_Lana Tak ať se ta nálada vylepší. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:56

AprilTwelve ja taky, musim na to cilene myslet, ja ja uz nechci byt ta uhonena a nastvana blbka, co kazi Vanoce

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 10:58

999 jo to je presne. ale to jsme cele my:-) misto abychom se inspirovaly u muzu, snazime se z nich udelat taky zensky:P

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 11:00
Reakce na 999:

Já když to tady čtu napříč vlákny ty příběhy o rozdělování práce a peněz, tak mám pocit, že jediné co do budoucnosti pomůže je, vychovávat jinak děti. Protože když to vidím kolem sebe, tak ženský jsou nespokojený, ale stejně si doma vychovávají další princátko. 

​Svatá slova!

Ja tady občas úplně žasnu. 

Vždycky jsem si myslela, že rodina má rodinnou kasu, do které přispívají partneři dle svých možností a schopnosti. Po dohodě. 

Tady registruju tolik nerodin, které tvoří trvali individualiste, kteří se zřejmě rozhodli nějaký omezený čas žít vedle sebe, ne spolu, aniž by jim to nějak narusovalo jejich soukromi a jejich finanční stav. A podle toho se chovají.

Fakt si nedovedu představit, že s mužem počítáme, kolik kdo dal  a má dáti. 

Offline olte
758 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 11:08

Dadoo   tak s tím souhlasím. Taky to přepočítávání v rodině nechápu...každý přispívá na jednu hromadu dle svých možností a každý si bere podle potřeby