barbucha to je nápadité a hezké.
Přiznání
barbucha no, to jsem chtěla napsat, aby se nepopraly. Ale samozřejmě je nechci podceňovat.Taky záleží na velikosti balíku. To by mohl bejt zádrhel,když nebudou stejně velký.
Poprvé v životě se dívám na Lásku nebeskou...
Jo a zabaleno mám. Krásně. Mě to baví. Nakoupím vždycky krásné papíry a široké stuhy...![]()
Catherinne Ja většinou balím u Lásky nebeské
par let jsem si dala pauzu, už mě tolik nebavila, ale letos zase jo a pobavila mě
a balení dárků mám ráda :-)
Catherinne Tulipe Ja bych baleni darku mela taky rada, ale kdyz ja jsem tak beznadejne nesikovna ![]()
MP Marge no prave![]()
MP Marge Přesně, ani ty krabice mi moc nejdou balit.
Jinak už mám taky zabaleno. Sice jsme se na začátku z mužem trochu rafli, ale už to máme z krku.
TTo se nevylučuje. Já ráda balím dárky, i když výsledek je jak od pětiletého dítěte. Základem je hezký papír, ten hodně zachrání.
MP Marge
TTo se nevylučuje. Já ráda balím dárky, i když výsledek je jak od pětiletého dítěte. Základem je hezký papír, ten hodně zachrání.
Kdyz ja jsem perfekcionistka! Vzdycky si pustim koledy, uvarim nejakej dobrej caj, uzivam si to - a pak se podivam na vysledek a strasne se naseru ![]()
MP Marge Přesně, ani ty krabice mi moc nejdou balit.
Jinak už mám taky zabaleno. Sice jsme se na začátku z mužem trochu rafli, ale už to máme z krku.
My jsme naopak se sambem jako hrdlicky - oba se valime se psem na gauci a nechce se nam nic delat ![]()
Zabaleno samozrejme nemame.
A ja sa priznam, ze som Lasku nebesku nikdy nevidela.
Darceky mam tiez zabalene jak 5 rocne decko, doma bordel jak v tanku ale je mi to fuk
som rada, ze sme a ze sme zdraví. Zelam všetkým pekne Vianoce!
MP Margevýsledek mého balení dárků je jak u pětiletého dítěte, jak píše dzisketa:-) ale balím je aspoň s láskou ![]()
Ja se musim priznat, ze letos nemam vubec naladu ![]()
Nejradsi bych byla sama u sebe doma, ale to nejde.
My mame letos zabaleno hrozne, poprve mi pomahal manzel (v ramci zrovnopravneni povinnosti). Ani nemame moc uklizeno. A manzel jeste musi dodelat salat, poprve - jinak nam ho nosil jeho otec, protoze k nam vecer chodi a aby neco prinesl.Tak letos jsem to zaridila, aby ho delal muz, protoze je nutne si najit jeho povinnost pri priprave stedrovecerni vecere. Jsem mu to i rekla a vzal to docela v pohode.
Candance Já jsem rada, když chlapi kupujou a naporcujou ryby, toho se fakt rada vzdám
Potrefenáhusa to taky ale to dela den predem...a rybu pak pripravuju ja
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí