Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 09:33

Dadoo No, ono už je teď uplně nanic řešit, že měl jít na vyšetření dřív (to jsem pochopila, že ty neděláš), je prostě nutný postavit se čelem k aktuální situaci a to dělaš na 100%. Dušnost je asi nejhorší subjektivní vjem, je jasné, že pacient ohrožený tímto problémem má psychické potíže, je často těžké s ním vyjít a ty musíš najít nějakou cestu, jak manželovi vše usnadnit, ale sama se nezbláznit. Tak se tu klidně vypisuj, já budu jedno velké ucho :-)

Ještě by mě napadaly další otázky, ale ty asi nepatří na veřejný web, tak, pokud by ti to nevadilo, bych ti třeba po svátcích napsala soukromou zprávu.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 09:37
Reakce na Gatita:

Ale ja docela chapu lidi, co ty doktory odkladaji. Pro nekoho je to nezodpovednost, ale pro nekoho rozhodnuti, treba uz tusi, ze je zle, a radeji voli tu kratsi variantu doma nez delsi po nemocnicich...

​Nejčastěji je to strkání hlavy do písku...dokud problém není pojmenován/nalezen, tak není .

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 10:02

Fiction třeba moje mamka šla k mudr hodně pozdě a ani potom se o "té nemoci" u nás nesmělo mluvit... jakoby nebyla a jakoby nebyly ty komplikace a léčba apod s ní spojené ... myslím, že to vytěsnila prostě

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 10:48

Fiction určitě napiš kdykoli, nemám s ti problém. Ráda odpovím co budu vědět

doufám, že teď bude klid a nebude nic na vypisovani

Děkuji

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 11:49

Ja se přiznám, že dnes jsem se probudila s takovým zvláštním klidem, že celé vánoce prostě budou pěkné a v klidu. Výzdobu skoro nevedu, cukroví taky nevedu (dvoje sněhové pečivo jsem už snědla), teď tu děti běhají s řetězy kolem krku a zdobí stromecek. Po obědě jdem do města ulovit rybu. 

Myslím na všechny tady se zdravotními i jinými trablemi v jejich rodinách. Pěkné vanoce všem. 

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 13:19

Přiznávám, že jsem úplný trdlo. Na netu jsem se dočetla doporučení zbavit zeminu škůdců zahřátím v troubě.  I nasypala jsem hlínu do pekáčku, zapnula troubu, a než se nahřeje, šla jsem číst parfumánii. Když jsem si na nebohou hlínu vzpomněla (zavanul ke mně divný pach), už z ní byl popel a žhavé uhlíky .  Tak mám na vánoce místo purpury byt provoněn táborákem .

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:54

SunEclipse To si uplne rika o pecene brambory ve slupce jak z Ladovych obrazku!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 23. prosince 2019 15:55

SunEclipse tak to je ovšem TOPco se vánoční výzdoby a věcí s tím spojených týká

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 22:25

Pred hodinou jsem zadelala na vanocku

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 22:34

Liesel 

Já budu zadělávat zhruba za hodinu, dvě. Peču ráno.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 22:36

Nemám ráda balení dárků.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 22:40

brrr musím se přiznat, že letos byly opravdu dárky pro manžela ty nejvošklivější. už i děti balí líp moje nejuspokojivěji zabalený dárky byly tehdy, když jsem je všechny zavezla do obchoďáku a nechala je profesionálně zabalit. sice by za to byl jeden další dárek, ale byla to taková úleva, že to vážně stálo za to:-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 22:42

brrr Mě by to i bavilo, ale to by ty dárky musely být celkem třeba dva... Z čehož plyne, že první který mi přijdou pod ruku jsou ještě krásně zabalený a pak už to jde strmě z kopce!

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 22:47

viktorka_od splavu Karoleena Hlavně mi se dneska večer fakt už nechce (ale to stejně každý rok). Naštěstí jsou dárky, až na jednu dvě výjimky, v krabicích (lego).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 22:48

brrr Já dárky balím ráda. Mám to pořád spojené s krásnými vzpomínkami na ráno na chalupě na Štědrý den. Když jsme byli větší, tak jsme se zašili do patra, později i s flaškou, zdobili stromek a balili dárky. Taková sourozenecká chvilka. Kluci stromek a já dárky. Postupně mi je nosili všichni a že nás na večeři a u stromku bývalo i 15. Teď už mi to zůstalo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 22:56

Renusatko no zabalit darceky pre 15 ludi a s flasou, to sa jeden musi stihnut za ten cas pekne naliat

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 23:04

Mrakoplas No některé roky to bylo náročné. Ovšem nejvíc náročný byl rok, kdy hned ráno uvařila švagrová punč, kterej byl od rána na kamnech a celý den jsme popijeli. Ten rok máme všichni večeři dost v mlze, ale to jsme ještě nikdo neměli děti, takže se to přežilo.

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 23:13

Dárky balím ráda, ale jak harantů přibejvá... No, už je hotovo.

Letos jsem zvědavá, jak pojmou moji inovaci (páč zřejmě z důvodu mentální zaostalosti eště neuměj číst, a to už jim budou skoro dva roky!) -  místo psanejch cedulek jsem vytiskla a nalepila na kartičku fotku dotyčnýho... snad se aspoň poznaj... 

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 23:15
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 23:18

barbucha To je super nápad.