Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline stes
9315 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 07:15

Potrefenáhusa jo, ale pšt... Protože klišé atd. Je fakt, ze je tu jeste faktor hrdost, to se taky může stát. Nechci abys mi platil dovoleny. 

Offline stes
9315 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 07:22

MP Marge no kdysi jsem si to myslela taky, ale uz jsem se s tim setkala i mezi znamymi a ted tady. Je to divny, no. Jsem rada, že tyhle problemy nemam. 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 10:37

Karja kdepak to není sobectví, já té potřebě samostatnosti úplně rozumím. mít svůj vlastní prostor (ať už finanční nebo v jakékoliv jiné oblasti) je ve vztahu nutnost, bez toho se nedá žít, aspoň já bych to neuměla (ty popisované sledovačky, vzájemné zúčtovávání do halíře apod jsou děsivé). ale taky je potřeba společně plánovat, něco spolu budovat, spolupracovat.. jsi psala že chcete kupovat dům.. tohle jsou věci na kterých se pár potřebuje nějak domlouvat a věnovat tomu společné úsilí. když to dělá jeden a druhý se jen veze/řeší si jen svoje, může dopadnout jako kámoška Husy, nebo s rozdělenýma poličkama v lednici.. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 10:43

viktorka_od splavu No hele ale kamoska husy proste neměla budovat z čeho, resp. počítala s tím, ze budujou společně a ona do toho vkládá jiný statky než hmotný a pak se dost divila. 

49378 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 10:44

Potrefenáhusa já vím, já to použila jen jako příklad, ono je to těžký v každým případě.. nakonec se k ní zachoval ještě relativně dobře, žejo. jsou i horší varianty:-/

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 10:50

viktorka_od splavu Hele jako prave, on byl fakt docela velkorysej a stejně ta situace byla nahovno. Taky teda neodcházel k jiný ženský, jen měl kolem ty 50 pocit, ze už rodinnej život stačil, myslím, ze když ty chlapi chytaj druhou mízu s novou ženskou a porizujou si třeba další rodinu, muže to bejt podstatně horší...

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 11:17

viktorka_od splavu No tak jasne, to by me v zivote nenapadlo, ze by takovahle ,,vec,, byla jen jednoho a druhej prisel jak do najmu:-D. Ale jak rikam na ty prvni mesice preziti az me vyhodi z domu pro nepricetnost neco mit musim, pro me je to takova jistota az nutnost!

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 12:55

Potrefenáhusa Jenom teda k týhle kámošce, pokud děti studovaly, mají nárok na alimenty až do 26 let / ukončení "přípravy na budoucí povolání".

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 13:16

Aranel To není úplně jednoduché, na alimenty mají nárok plnoleté děti, které musí toho rodiče zažalovat, což ne vždy jsou schopny. Navíc musí být příprava na budoucí povolání soustavná a perspektivní, když se bude rodič snažit, dá se tam dost kroutit, zrovna to zažívá kamarádka (respektive její dcera).

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 15:57

Garfie šedá teorie vs. zelený strom života

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 16:03

Aranel No právě :-(

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 16:44

Garfie Jakoze studovany obor prezentuje tatik jako neperspektivni? Byt soudce a slyset to, naparim mu aliky v unosnym maximu, kretenovi

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 16:54

Aranel Garfie Jo tímhle jsem si prošla na PGS studiu. Otec mě potom poslal k soudu, ale ani se pak neobtěžoval tam pak přijít nebo dát vědět (z čehož jsem byla navíc totálně vystresovaná, neviděla jsem ho ani s ním nemluvila přes 10 let), což soudkyni asi nejvíc nasralo, tak měl holt "smůlu". Já pak naštěstí brzo na to dostala HPP, tak jsem to nechala hned všechno zrušit, tak mi potom akorát volal, jestli teda mám už ty prachy dořešený. Bylo to tenkrát hodně veselý.

49378 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 17:05

Lama_z_Lana no a pak je tu opacny pripad detatka co stezi na ucnaku napotreti odmaturuje a pak co pul roka zacina "studium" jen aby nahodou neprislo o apanaz

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 17:18

viktorka_od splavu No tak právě od toho bych řekla je tam ten soudce, aby ty případy dokázal rozlišit. Mně teda tehdá i ta blbá tisícovka dost pomáhala, protože jsem pak po těch 26 musela řešit učitý situace třeba pracákem, což byla teda nejvíc ponižující zkušenost ever.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 17:25

viktorka_od splavu Ma si ho lip vychovat to svy detatko

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 17:26

viktorka_od splavu Hmm, je to tak. Napadá mě, jestli se takový "vychytralý plán" zrodil v hlavince "děťátka", nebo matky. Každopádně, funguje to skvěle . A zvlášť super je, když dotyčný věčný student po dovršení podpporovacího období se školou skončí (neukončí ji diplomem) a začne pracovat na místě, kde v podstatě netřeba žádné školy. To mi pak opravdu nedá, nepomyslet si něco o "vyčůranost". Tak jsou i horší zmařené investice .

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 17:40

Lama_z_Lana Ach jo...

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 17:49

So svojim ex sme mali každý svoj účet. Kým sme žili v zahraničí, žili sme z jeho platu (strava, nájom, cestovanie, dovolenky,...) a môj sme odkladali. Po návrate domov sme stále mali oddelené účty, no viac-menej rovným dielom sme spolu financovali všetko. Akurát, keď ma vymenil za "vytuningovanejší" model,som zrazu zistila, ževraj všetko platil on, kúpu všetkého vždy inicioval on, takže moje vlastne nie je nič.Takže blbka som investovala všetky svoje peniaze zrejme do vzduchu

Offline stes
9315 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 18:14

peckaa co se stalo s tvym platem, co jste odkladali?