Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:10

stesS tím naprosto souhlasím. Někdy je fakt lepší (a někdy ani nic jiného nezbývá) zatnout zuby a vydržať. pecka to zvládla .

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:12

peckaByla jsi rychlejší. Nevzbuzuješ lítost, spíše obdiv. Určitě to nebylo lehké. Ať už je jen lépe a lépe . A jinak, díky za sdílení, je to poučné. 

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:14

Candance tak on už pomaly zrejme platí svoju daň. Len v priebehu prvých 5 mesiacov ju 2x vysťahoval z domu a prosil ma, aby som sa k nemu vrátila. A podľa slov jeho matky to má s novou partnerkou dosť "veselé". Vraj je to riadna stíhačka

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:20

pecka Dobře mu tak.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:29
Reakce na pecka:

Candance tak on už pomaly zrejme platí svoju daň. Len v priebehu prvých 5 mesiacov ju 2x vysťahoval z domu a prosil ma, aby som sa k nemu vrátila.

​Jezis, to je ale blbec!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:37

pecka protoze skoro kazdy si mysli, ze to bude terno (nekdy je) ale vetsinou je to to same (plati to zvlast u tech, co odejdou od rodiny s povinnostmi a poridi si novou)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:44

pecka dobre mu tak, haha...ja jsem dneska straslivo skodoliba asi

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:45

pecka joo, jak chlap zacne myslet necim jinym nez hlavou ceka ho problem

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 20:55

Candance má žiarlivúr rozvedenú s dospelou dcérou

Lama_z_Lana buď v pohode, ja som sa cítila rovnako, keď mi to jeho mama so slzami v očiach hovorila. Len som sucho skonštatovala, že má, čo chcel (a ona tiež, lebo som nikdy nebola dosť dobrá) 

viktorka_od splavu tak to zhodnotili všetci, čo nás  poznajú. 

Online Garfie
28596 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 21:11

Mutziputzi To nastesti zatim ne, ale i tak je ho dost :-/ Zatajuje prijmy a podobne, neposlal ji napriklad ani svou cast pojisteni, na ktere se dceri skladali, historek spoustu. Sam jezdi v nejnovejsim bavoraku a ona dostala k 18 narozeninam bonbonieru. Jeji mama je navic fakt takova hodna, poctiva holka, co po nem v podstate nic nechce a maka i o vikendech, aby utahla VS studia. Vzdycky je mi z toho smutno.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 21:13

pecka jsi borec! (a doufam, ze sis ten moment s jeho matkou vnitrne uzila jako zadostiucineni. pro me by takova chvila byla vic nez nejaky prachy:))

Online Garfie
28596 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 21:14

pecka Jsi dobra a zaslouzis obdiv! Ja ti dost rozumim, pokud bych si to jen trochu mohla dovolit, udelala bych zrejme totez. Je to od nej ubohe, chlap ma byt velkorysy!!!

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 21:16

razorblade ani nevieš ako asi sa za to budem smažiť v pekle, ale po tom všetkom to stálo za to. Chvíľami mi jej bolo ľúto, no ako som už vyššie napísala, aj ona má, čo chcela

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 21:19

Garfie smutné je to, že vždy tvrdil, že takéto niečo by mi neurobil (napr. keď sa rozvádzala spolužiačka a jej ex jej všetko vyratúval). No zrazu to bol uplne iný človek ako ten, s ktorým som dovtedy žila. 

Online Garfie
28596 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 21:23

pecka Tohle je strasne zjisteni :-( 

Online Catherinne
10868 příspěvků moje polička 26. prosince 2019 22:15

pecka vzdáleně mi to připomíná mého otce o kterém jsem tady psala v rámci úklidu jeho ubytování. A byla jsem dost nas...á.

Opustil mámu se dvěma malým a dětma, našel si jinou a spousty dalších jiných a moje máma se s náma celý život protloukala jak se jen dalo. Žádné dovolené, žádné radovánky, jen práce aby nás uživila. 

Dneska je sám, no dobře mu tak.

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 01:33
Reakce na whiskas:

viktorka_od splavu Hmm, je to tak. Napadá mě, jestli se takový "vychytralý plán" zrodil v hlavince "děťátka", nebo matky. Každopádně, funguje to skvěle . A zvlášť super je, když dotyčný věčný student po dovršení podpporovacího období se školou skončí (neukončí ji diplomem) a začne pracovat na místě, kde v podstatě netřeba žádné školy. To mi pak opravdu nedá, nepomyslet si něco o "vyčůranost". Tak jsou i horší zmařené investice .

​No dobře, ale kdyby ten věčný student žil s oběma rodiči, tak by ho jistě na těch studiích otec rád podporoval. 

Vono se tady koukám dost zapomíná taky na roli nové milostivé paní, který je většinou líto "zbytečně" (to jest na cizí dítě) vynaloženejch prostředků, který by jinak mohly jít třeba na pěknou dovolenou nebo jiný její požitky. A jistě to dá i najevo - ne že bych se chtěla chlapů zastávat, ale v tom škudlení na svejch dětech nejedou tak úplně sami

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 06:24

Priznám sa, že sa mi teraz nad ránom snívalo, ze sa učím na doktorandské skúšky a nič som si nepamatala! Fuj! 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 07:52

barbucha To není myslím správný výklad. Robátko bylo podporováno velmi, nejen finančně (já byla jen nestranný pozorovatel a na mé dovolené a dalších požitcích se to nijak neprojevilo, nejen vzhledem k tomu, že já si své "akce" hradím ze svého). Ale dělat scény kvůli tomu, že se rodiče před více než dvaceti lety rozvedli (a hrát to divadýlko navíc jen tomu, o kom si myslím, že je lépe situován a tak se mi ta citová vydíračka vyplatí, je podle mého názoru poněkud mimo). Je X lidí z rozvedených rodin, na některé rodič navíc kašlal a přesto jsou schopni např. dostudovat. Házet každý neúspěch, neochotu k jakékoli činnosti na to, že se rodiče rozvedli je poněkud zvláštní. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 07:52

letfenixa Strašněj sen.