No dobře, ale kdyby ten věčný student žil s oběma rodiči, tak by ho jistě na těch studiích otec rád podporoval.
takovyho bych chtela videt
No dobře, ale kdyby ten věčný student žil s oběma rodiči, tak by ho jistě na těch studiích otec rád podporoval.
viktorka_od splavu poslu ti fotku bratra
nebyl.to teda pripad z ucnaku na VS, ale studoval HODNE dlouho:)
Toho studenta? Znám hned několik takových. To není nic neobvyklého.
711990 A dostudoval? ![]()
viktorka_od splavu já bych zas chtěla vidět někoho, kdo záměrně a účelově dělá vejšku 10 let a schválně jí nedodělá, aby si žil na vysoký noze z alíků ve výši jednotek tisíc Kč
Já to chápu, každého věc, ale očekávat, že mě rodiče budou podporovat do smrti, jen proto že hodlám studovat for ever, je přinejmenším zvláštní.
Pinot Noir ne, toho otce, ktery by podporoval dospeleho syna v bezcilnem poflakovani. nepopiram ze i takovy muze existovat, ale tahle opici laska byva domenou zen
Mutziputzi Možná ne schválně, ale logicky, když chodím/nechodím do školy, protože je tolik zábavnějších činností a prachy stejně přistanou, tak co ... a pak se zkusí další škola, kde mi taky nerozumí :-D a další ... Ono to přeci nějak dopadne. To mi tedy normální nepřijde.
Pak je ještě varianta, že dotyčná osoba na studium nemá vlohy/chuť, ale rodiče si to nehodlají přiznat a dotyčné osobě to věčné zkoušení vyhovuje, rodiče doufají, student si užívá života ...
viktorka_od splavu Ale i mužů, když to řádně navlékneš a uděláš z něj zločince non plus ultra.
whiskas Ale jo, já to neobhajuju, ale otec s vyživovací povinností má nejen tu, ale i právo, ne-li rovněž povinnost výchovně na potomka působit, když to řeknu blbě, tak jaký si to udělal, takový to má.
Znám případ (a ne jeden), kdy syn doma tvrdil, jak studuje a chodí na zkoušky a na VŠ už ani nebyl. Protože ty zkoušky neudělal.Ono se to dá několik měsíců úspěšně kamuflovat. Nebo další případ, který se první semestr dotyčný jen tak poflakoval a tvrdil, jak se mu ten studentský život líbí. Ovšem dokud ho nevyhodili z VŠ. Další rok se přihlásil znovu, třeba na jiný obor. Ale to už jsem odbočila z tématu o neplacení výživného na studující děti.
Mutziputzi Tak to bych chtěla vidět, jak působit na potomka 20+ ... tam už toho moc nezmůžeš. A očkovačka od dětství "otec je hajzl, tak ho ždímej" se napravuje poněkud těžko.
Přesně, taky takové znám. Někteří dostudují (třeba na jiném oboru, nebo začnou znovu), někteří ne.
whiskas To je bez debat na facku paňmámě, to jo![]()
Mutziputzi Možná ne schválně, ale logicky, když chodím/nechodím do školy, protože je tolik zábavnějších činností a prachy stejně přistanou, tak co ... a pak se zkusí další škola, kde mi taky nerozumí :-D a další ... Ono to přeci nějak dopadne. To mi tedy normální nepřijde.
Pak je ještě varianta, že dotyčná osoba na studium nemá vlohy/chuť, ale rodiče si to nehodlají přiznat a dotyčné osobě to věčné zkoušení vyhovuje, rodiče doufají, student si užívá života ...
Přesně.
whiskas dostudoval:)
Myslela jsem to tak, že pokud by otec žil s matkou, nerozvedli se (a otec sobě nepořídil novou ženu), jistě by se shodli, že pro společného potomka udělají první poslední a otec by nákladů nelitoval tolik, jako když mu nová milostivá do toho vrtá. Vono to očkování neprobíhá jen ze strany první manželky, většinou
a každej to holt vidí jen ze svý pozice... Ale nevim, já žádnýho aplégra nevyvdala, znám to jen z okolí jako nezúčastněnej pozorovatel.
barbucha A nebo by se naopak shodli, že dosť bolo, ale vzhledem k situaci a napjatým vztahům matka naopak podpoří jakékoli studium, za jakoukoli cenu, protože taťka to přece rád zaplatí. A on jo, právě z výše uvedených důvodů, protože svědomí je mrcha a když se to řádně podá
. Jak jsem psala, mně je to ukradený, jen nepochopitelný. Já tohle dělat svých (nerozvedeným) rodičům, předpokládám, že by mi takové hobby netrpěli. Hlavně by mě ani nenapadlo se takto chovat.
whiskas tak to ale těžko posoudíš, jaký to je, když tu zkušenost nemáš... mě to teda taky nenapadlo, ale já bych se musela od 18 soudit, jako se musela máma soudit o každou blbou stovku k výživnýmu navíc, což ji přestalo docela brzo bavit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.