Ten sa investoval... Do domu a jeho vybavenia, záhrada, autá, atď.
Přiznání
ach jo... Takze klasika, to mi je lito
pecka a dům byl jeho? tohle je fakt hrozný, ale i mimo manželství se to dá nějak soudně napadnout... peklo teda, uff
whiskas to máš pravdu![]()
Lama_z_Lana měl by být pyšnej, blbec![]()
viktorka_od splavu dom mal napoly s matkou, dedičstvo po otcovi. Vždy chcel štvrtinu prepísať na mňa, no ona večne niečo riešila a robila problémy, tak som blbá odmietla. Chceli sme ju vyplatiť (nebývala s nami, mala tam len svoj byt) a tým pádom by sa situácia vyriešila. No on všetko vyriešil po svojom.
Priznávam, že som na nič po rozchode nemala energiu.Najmä nie na doťahovanie sa s ním a zvyškom jeho rodiny.
pecka a dům byl jeho? tohle je fakt hrozný, ale i mimo manželství se to dá nějak soudně napadnout... peklo teda, uff
no ale to bys asi musela mít od všeho účtenky a dokazovat, cos investovala ty, ne?
Potrefenáhusa áno. Ono by sa aj našli, rovnako výpisy z účtu, atď. Nestálo mi to za tie stresy, naťahovanie. Asi som sa ľahko vzdala,ale povedala som si že raz sa mu to všetko vráti, aj s úrokmi.Nech si to užije...
pecka chápu a vrátí
pecka úplně tě chápu, ale je to škoda:-(
Potrefenáhusa viktorka_od splavu vďaka... Je to už za mnou,takže pohoda. Mohla som dopadnúť aj horšie. No učím sa na vlastných chybách, tak snáď to do budúcna využijem pozitívne.
pecka Ja vím na 100%,že bych tak velkorysá nebyla.
Tak Betty keby si poznala jeho rodinu a čo by Ťa možno čakalo pri súdoch, možno by si bola. Ale nechcem to tu rozoberať. Možno som sa nemala tak ľahko vzdať, no vtedy som to brala v danej situácii ako najlepšie riešenie. Čo najrýchlejšie sa vysťahovať, zabudnúť a začať žiť nový život.
Tak Betty ono je to daný taky i věkem, kdyby ti bylo třicet, tak víš že si všecko vybuduješ znovu, když je ti třeba dvakrát tolik, tak už buď vybojuješ nebo na tom budeš zle..
pecka wow tak to je teda neskutecny:( mas muj obdiv!
711990 ďakujem. Ale niet čo obdivovať. Zvládla som to vďaka svojej rodine, priateľom, práci a v podstate aj Vám tu.
pecka udelalas dobre... Penize fakt nejsou vsechno
stes To je fakt, jen se odvahou a hrdostí dost blbě platí složenky
.
pecka jeste se mu muzes ozvat a chtit aspon nejake vyplaceni, ne?
Jinak jsem slysela, ze nejvic se nejakemu pomstis, kdyz ho nechas jit
whiskas som zdravá a mám prácu, takže sa o seba našťastie dokážem postarať. Jasné, že môj život mohol byť jednoduchší, ale ide ďalej.
Nepísala som tu o tom, aby ma niekto ľutoval. Len som chcela prispieť k téme financovania vo vzťahu a aj k tomu, ako to môže občas dopadnúť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí