Jiná Realita Ten obraz byl přemalovaný tak stokrát. Evidentně zde šli do prapůvodní verze, na kterou nikdo není zvyklý. Jestli je to správně nebo špatně?
Lidské oči mívají středověká zvířata běžně.
Přiznání
Som zas doma a pozeram v tv zahradnikuv svet. Je to anglicka seria o zahradniceni a mne sa tam paci uplne vsetko. Vratane jeho psov. Milujem anglicke zahrady a chcela by som toho dosiahnut u seba doma. A stve ma ze to tu tak nevyzera ![]()
Janulik03 no anglický zahrady fakt jeden nedosáhne, když prší jednou za léto a léto je od března do října ![]()
ale máš krásnou slovenskou zahradu, kterou ti všichni závidíme!
Janulik03 jo a my se zas dívali na takovej (dost pitomej) pořad Co uměly naše babičky nebo tak nějak a chcem statek v Českým Středohoří s velkým ovocným sadem (Levín, Zubrnice a přilehlý okolí)
Janulik03 já v Anglii nebyla, ale v Irsku běžně rostou palmy a živý ploty maj z fuchsií, to prostě tady nikdy nedáme
Potrefenáhusa ten statek je sice pekna vec, ale vsetko chce vela prace. Myslim ze si vymazlite svoju zahradu k obrazu svojmu.
No mne by stacilo mat tie zahony tak huste a krasne. A nejako to nakoniec vzdy vyzera inak. Ale tento rok mam nachystane sadenice digitalisov a inych kvitnucich plny sklenik. Tak uvidime.....
Janulik03 no muž je syn svého otce (aktuálně čtyři koně a dvě kozy) a chtěl by ještě větší cirkus než máme a k nám na zahradu se nevejdou ani malý slepičky...takže ten po tom myslim touží dost intenzivně, ale podmínky na realizaci (naštěstí) nemáme, na mě je zuviel i těch 30 km od Prahy :-))))
Ale to Středohoří je nádherný strašně moc.
rasaNori jak ti rozumim!! Asi nejaky erupce na slunci nebo co.. ![]()
Janulik03 digitalis je náprstník? Mně se strašně líběj, ale je to jedovatý a toho se na zahradě s těma zvířatama a tak bojim

Potrefenáhusa
To si může půjčit u mě...
rasaNori Měla ses asi narodit jako kudlanka, co?
Janulik03 anglické záhrady sú krásne, hodne im fakt pomáha klíma. Prší tu furt
Susedom kvitnú ruže v záhrade celoročne, aj v zime.
Potrefenáhusa mam ich aj teraz a kocky ani pes si to nevsimaju. Tak ako ani ine jedovate rastliny co tu mam.
Je to tazke dnes chov koni a pod je narocne ba vsetok cas. A ked ty zas si viac mestska tak kompromis je dobra vec. Je pekne ze ste sa zhodli
Garfie
to jsou fóry!
Janulik03 A já bych chtěla mít zahradu aspoň z poloviny tak krásnou, jako má jedna Slovenka z Parfumanie![]()
Janulik03 A já bych chtěla mít zahradu aspoň z poloviny tak krásnou, jako má jedna Slovenka z Parfumanie
ano, to už jsem si říkala častěji
Tak Betty vy ste zlate, tak ja tento budem fotit tie zle casti, jo?
Janulik03 Fot, aspoň ti nebudem závidět tolik! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí