stes no jako budes si to muset odpustit....fakt to neni sranda. A radsi zavolej doktorovi. A snad se do priste poucis a minimalne ten sloupecek o kontraindikacich si u leku cist budes....
Přiznání
crazydaisy Já to vzala jako fakt a nezjišťovala, proč. Jen vím, ze nesmí. Ted budu moct dělat chytrou ![]()
Janulik03 Náprstníky jsou krásný. Až odkvetou, seber semínka a znova vysej. Jsou sice víceleté, ale nevydržej dlouho.
moora dik za tip. Vidis to by ma nenapadlo. To bude naprstnikov ![]()
stesno tak se naucis cist poradne
ale jako tomu lekarnikovi co ti to vydaval bych sla vynadat.
711990 Sranda to fakt neni. Ta pani o ktere jsem psala se taky divila, ze si dala jen paralen max povolenou davku na den. K tomu 3 grepy a malem exsla.
Pinot Noir aha tak to jo. To je horsi no.
crazydaisy Jenom z představy 3 grepů snědených během jednoho dne, mám rozhozený žaludek min na měsíc...
Janulik03 mne se digitalisy vysemenuji samy, ale ja jsem lempl na odstranovani odkvetlych kvetu, tak to jde samo
.
Liesel Ja taky
. Pani myslela jakoze citrus a vitamin c
.
711990 Ja mam skvelyho lekarnika. Chtela jsem si (ovce) koupit zde propagovany rhinostp a upozornil me, ze pokud beru urcity lek, tak muze dojit k zavaznym srdecim problemum. Koupit si to nekde v samoobsluze, tak je mozna po me.
crazydaisy tak aj ja moc nestriham, ale ked pozberam semienka zvysim pocet a rozhodim aj inde. Teda vysejem do sklenika a prvy rok tam necham a presadim az budu mat kvitnut ![]()
Janulik03 To urcite. Hlavne si nasbirej ty, co se ti budou nejvic libit, protoze ty se ti urcite samy nevysejou![]()
No nic, za prvé beru tu nejslabší možnou dávku, za druhý pomelo tedy omezím, ale bojím se, že úplně vypustit ho nedovedu. Snad začne brzo jaro a teplo, to už na něj nemám chu't.
Nechci to zlehčovat, ať ti je dobře, ale myslim, že kdyby vyšel článek o babě, co jedla léky s kterejma se nesmí grep, ale ona se ládovala pomelem, až to s ní seklo, budeme se jí tady určitě smát![]()
Mutziputzi já ne ![]()
stes To mi připomíná, jak mi v lékárně napsali na Tramal (nebo něco podobného, už nepamatuju) 10 kapek. Jenže tam bylo takové zvláštní kapátko. No, já to dodržela a leták jsem si přečetla až po první dávce. A zjistila, že místo 10 normálních kapek jsem si jich ve skutečnosti tím zvláštním kapátkem dala padesát! :-D
Docela šok, ale přežila jsem bez následků ![]()
Dadoo to te dlouho nic nebolelo, co
. No, prisla jsem domu, otevrela spajz a tam dve pomela. Za hodinu prijel muz a hodil nakup na linku. V tasce dalsi dve. ![]()
crazydaisy stes v tech lekarnach jsou obcas uplne mimo. V tehotenstvi jsem si sla koupit rybi tuk a rikam magistre, ze jsem v tom. No a co mi neprodala? Rybi tuk obohaceny o vitamin a. Bylo to sice asi 30% doporucene denni davky, ale vzhledem k tomu, ze nevime, kolik toho snime prirozene a ze v tehotenstvi to muze vazne poskodit plod, se mi to nejak nezdalo. A taky jsem si toho nevsimla uplne hned.
Gatita hele, člověk musí být pořád ve střehu. Prostě se nevyplatí být poslušná ovce, ale všechno si sám raději ověřit. Zvlášť v těhotenství nebo u chronicky nemocnýho co už bere nějaký léky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí