#radiburamemyty mojedruheja
bože to je jelito)))
VIP zjevy
Mutziputzi to je obludná fotka, to voko
(kecy nekomentuju radši)
a tobě se nelíbily angelininy boty. podle mě to, co má na trpasličí nožce verešová, je snad ještě hnusnější, než ty mnou postované zara botky ![]()
Ounz podle mě je Vereš neskutečně upjatá, nudná, urputná osoba, je mi děsně nesympatická, docela by mě zajímalo jak daleko jsem od pravdy
Botky Verešový jsou teda echt hnusný.
A co to má za kecy furt? Som kreatívna nezávislá odvážná nebo co to mele... to je jak motivační dopis uchazečky vo zaměstnání!
Ta nemít instagram, tak už po ní pes neštěkne...
Mutziputzi já s tebou souhlasim, takže se nemůžeš mýlit.
barbucha jo, ty hemzy jsou stejne priserne jako hadry, poza, make up a fotograf. Trapnoucko, jen to ctu.
jinx to je dobrý ![]()
u Anduly poměrně hardcore

barbucha já jak čtu jak o sobě někdo píše že je kreatívna, nezávisla, odvážna, automaticky vim, že opak je pravdou
barbucha já jak čtu jak o sobě někdo píše že je kreatívna, nezávisla, odvážna, automaticky vim, že opak je pravdou
asi tak nejak
Mutziputzi mam 100 chuti ji zacit sledovat na insta
Moje druhé já je klišé. Už aby někdo objevil třetí. U kreativních a nezávislých rebelkách by to neměl být problém ![]()
Klara Tak hokejista, mladý a nadějný![]()
stes Druhé já, to je něco jako vnitřní bohyně?
Sweet Potato Dosud jsem ho v sobě neobjevila a nikdo jiný taky ne, takže nemůžu sloužit
No protože to o sobě prohlašujou převážně důry, pro který je vrcholem kreativity a indivinduality ukázat rozkrok.
barbucha tak vono ve finále...![]()
stes Druhé já, to je něco jako vnitřní bohyně?
Nie, to je to, čo navzdory mojim najlepším predsavzatiam aj v noci nájde pohár s nutelou. Nemám s ním nič spoločné, ale odmieta sa odsťahovať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.