Jiná Realita a tak dámy a pánové, kdo z vás to tak nemá, či nikdy neměl, ne?![]()
VIP zjevy
Mutziputzi já
ve všem dobrém i zlém.
Jiná Realita to bude ono, já jenom v dobrém![]()
Díky zlým štváčům se nedozvíme nic nového o Koukalové, fňuk,

Nemá Brodská COS šaty. Ježiš, to je obří fotka
Sweet Potato ježiš ona jak pořád cení ty zuby, když se usmívá..já se dycky leknu
Tak Betty Ona je cela obri koukam!
Tak Betty Jo, jsou to mořský panny, co mám já. Ale jinak jí to teda nesluší...
999 zas to schytat na chodníku za šera bleskem ještě asi cestou z nějaký akce, když je bosa...
Mutziputzi Tady ji to teda neslusi a fakt vypada, ze pribrala, ale jeste na jare jsem ji potkala u Arbesaku a byla jako vzdy-drobna stihla. Mozna je problem v tom obliceji, kterej stejne jako u tatinka proste klesa a klesa bez ohledu na vahu.
Emerald mně přijde hrozně po mamince
Potrefenáhusa Někde jsem četla, že přibrala kvůli roli...
Tak ja čtu IG Anduly a to je tedy taky matroš. Hormony jsou mrchy, ale fans tedy perli.
Mě prostě nebere rozum, jak má většina lidí potřeba do éteru řvát jak jsou zamilovaný, muž života, bla bla bla, potřebují tleskanky ke každýmu objetí a dárku, nedej bože k prstýnku, aby v horizontu několika dní, měsíců či let zkonstatovaly (ano, většinou ženy) že ten tedy NE...a zase pěkně veřejně
A proč ne zase pěkně veřejně? Je veřejně na IG, z toho žije. Když řekne A, že má pocit, že žije v pohádce, proč pak taky neříct B, že to byl omyl.
999 zas to schytat na chodníku za šera bleskem ještě asi cestou z nějaký akce, když je bosa...
Přesně. Už to samo o sobě. K tomu přibrala kvůli roli... kolem padesátky to asi nebylo těžký...
mě zaujalo jen to že je bosá, to proč? jinak nic špatného nevidím... (snad jen ty brejle, to je trapný)
Na těch ostatních fotkách vypadá dobře.
Mutziputzi Tady ji to teda neslusi a fakt vypada, ze pribrala, ale jeste na jare jsem ji potkala u Arbesaku a byla jako vzdy-drobna stihla. Mozna je problem v tom obliceji, kterej stejne jako u tatinka proste klesa a klesa bez ohledu na vahu.
vtipny je,ze ta fotka je z kvetna.![]()
Je moc hezká, dokonce bych řekla, že vypadá líp než dřív.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.