barbucha hmmm to mi připomíná, už jsem o tom párkrát přemýšlela a nevím jestli i nepsala - pozoruju extrémně zvýšený výskyt takových prazvláštních zjevů právě za tou kasou v samoškách. pravda, bobra jsem ještě díkybohu neviděla, ale extrémně zmalovaných, nabarvených a nakadeřených slečen a paní je za kasama výrazně větší procento než běžně potkávám na ulici![]()
VIP zjevy
Ale to jo, prapodivný makeupy a účesy a zejména strašlivá manikura plus prsten na každičkým prstíku... tak ale na něčem se - v těch dost hnusnejch firemních trikách (zástěrách?) - vyřádit musej. To mi nevadí, proč by taky mělo - teda až na zvuk klapání těch předlouhejch nehtů, to mi vždycky naskakuje vyrážka... Hlavně ale neočekávám, že mě bude v Bille obsluhovat Claudia Schiffer, že jo.
Já to myslela jinak... podobný důry berou pozici pokladní (a vůbec všechny jiný práce, pokud se nejedná o šéfredaktorku módního časopisu, CEO kosmetický firmy nebo světovou supermodelku) jako něco pro ně dehonestujícího - přičemž se kýženýmu postu hodlaj přiblížit pomocí sofistikovanejch metod jako je špulení pysků, vystavování koz a odhalování přirození. Mně to připadá žertovné ![]()
Přemýšlím, kdy jsem v potravinách za kasou viděla mladou holku. Spíš důchodkyně a dost ošklivé chlapy.
Andula opustila nastavajiciho tatinka, protoze byl do vetru

Mutziputzi nejsem v obraze, to jako orvaneho armaniho?
jinx no jo, toho seladona Armani-solárko
viktorka_od splavu tak to devce uslo poradny kus cesty a zapracovalo na sobe
Mutziputzi a takova to byla laska
Candance byl film ne, František je děvkař![]()
Andula má zjevně problém udržet chlapa. A je jedno, kdo se s kým rozchází.
stes co je to zas za závěr?
Udržet chlapa je strašnej termín))
Mutziputzi Ježiš Ty si děsnej kritik...ano udržet si chlapa je blbý, uznávám. Tak prostě si vybírá blbý týpky nebo jí to s nima nejde...nevím
Mě prostě nebere rozum, jak má většina lidí potřeba do éteru řvát jak jsou zamilovaný, muž života, bla bla bla, potřebují tleskanky ke každýmu objetí a dárku, nedej bože k prstýnku, aby v horizontu několika dní, měsíců či let zkonstatovaly (ano, většinou ženy) že ten tedy NE...a zase pěkně veřejně
viktorka_od splavu A ještě lze vysledovat, že kdo je za ty fotky moc chválen, nevyhnutelně z toho zblbne.
tak se tady v zajmu zachovani naseho dusevniho zdravi vzajemne zacneme stirat?
razorblade No to se tu děje běžně, ne? Za příspěvky s jiným názorem.
Vždyť ta Slovenka dělá úplně to samý, co Verešová, akorát není oholená, no ![]()
dzizisketa celkem vystizne :)
dzizisketa A já pořád přemýšlela, koho mi ten postoj připomíná ![]()
Mutziputzi a jak dlouho spolu byli, to bylo pár měsíců, ne?
musím říct, že to moc nechápu. vdá se, asi jen za pár týdnů se rozvede, otěhotní skoro hned s jiným, a zase se skoro hned rozejde. mezitím ale jsou jen fotky plné dokonalosti, lásenky, objetí
co přijde příště?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.