Mutziputzi no asi já :-))
(podle mě to funguje i obousměrně, je to prostě taková estetická vlna, ne nějaká obecná pravda)
Mutziputzi no asi já :-))
(podle mě to funguje i obousměrně, je to prostě taková estetická vlna, ne nějaká obecná pravda)
Potrefenáhusa já bych bez ohledu na gender povolila srst pouze na hlavě![]()
Potrefenáhusa já bych bez ohledu na gender povolila srst pouze na hlavě
já taky!
Ten Baroš je primitiv, to se nevidí...
Čas 14:10
Na hlavního Berku
Baroš: „Zku*vil si zápas, pí*o. Zkurvil si zápas, ty pí*o! Zm*de jeden ulhanej. Proč červená?!“ (následuje monolog otočením)
Čas 14:55
Baroš: „Nedělej si ze mě p*del, ty ču*áku.“
Čas 15:00
Baroš: „Zku*venej vole. To nemá cenu, ty vole.“
Čas 15:20
Baroš: „Ču*áci vym*daný. Ty vole, to poznáš, proč na tebe řvu, ty vole. Ču*áci zku*vení, opravdu!“
Čas 15:35
Na čtvrtého Proskeho:
Baroš: „Ty zm*de zku*vený, pi*o.“
Mutziputzi Ale vidí, bohužel.
Mutziputzi strašný ![]()
Holit si denně asi nohy? Nebo podpaží? To je pro mne osobní libost, ale ne základní hygiena.
...tak libost. Ale mně to jinak nejde, noo![]()
Miru já bych to na tý základní hygieně klidně nechala, jelikož jsem ale liberál, právo zapáchat nikomu neupírám![]()
...joo, vnímám to stejně. Prostě každý/á to má jinak![]()
(jsem asi "chycená", ale já to provedu i klidně v rybníku, jinak bych si připadala jak srna brna)
A ja si neviem predstaviť, prečo by som niekomu sa spovedala ako často a čo si holím, umývam. Okrem zdravotných dotazov hádam.
A to musíš?
barbucha naštastie nie.
Asi mám dnes rýpavú
Mutziputzi tohle býval úplně běžný slovník na fotbalových zápasech už od žáčků. U těch dětí tedy slovník rodičů, jak rostly, poučily se... Bohužel.
Mohučanka já fotbal nesnáším, další důvod proč
O tom holení psala už Betty McD. (takto studnice vší moudrosti
), jak její dcery kradly manželovy žiletky a jak je vždycky letěla vyměnit, aby nezuřil - a to bylo za války...
Ja mam pocit, ze to byla prave Betty McD, kdo me inspiroval ![]()
Miru a to jako svejm kolegynim hlasis, ze mas cerstve oholeny nohy ci co? Nad clovekem, kterej by me obtezoval takovejma nevyzadanejma informacema bych se podivovala taky...
razorblade Já hele sem tady oznámila brazilskou depilaci, obtezovalo to to snad???![]()
Jasný, přijdu do práce, a hned mezi futrama hlásím, co všechno a jak jsem si ráno oholila. A každýmu, i kolegům.![]()
To snad nemyslíš ani vážně, ten dotaz..?
Jistěže to někdy vyplynulo z nějakého rozhovoru, kdy byla prostě pohoda, kdy se dá bavit skoro o všem. A taky záleží, s kým se člověk baví, s každým se nedá bavit o všem.
Ale nenapadlo by mě, že tohle tady budu upřesňovat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.