VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 03. října 2018 06:11

eless ne,to je teď. Prý vypadá úžasně a je po porodu opět ve formě.

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. října 2018 07:43

Jiná Realita Naprostý souhlas, nechápu na dospělých na ulici teplátky ani legíny. Je to podle mě oblečení na doma nebo sport. Ven s kočárem jsem nikdy nešla v teplákách, je tedy fakt, že mám jen jedny a ještě jako první vrstvu pod montérky...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 07:48

Liesel To ja radsi vidim matku v teplakach nez outdoor matku s krosnou na zadech a tech teda je!!

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. října 2018 07:57

Mutziputzi To je další extrém. Asi jsem konzerva, ale slušné kalhoty a v létě sukně či šaty považuji za běžný oděv na ulici (i po vesnici) ať s kočárem či bez něj.

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:09

Liesel Mutziputzi Legínové a outdoorové matky vypadají stejně pekelně. Ale s legínkama je většinou rozumnější domluva, jsem zjistila. Často mají legíny, protože aktuálně nic jiného neoblečou, ale outdoor, to je životní postoj  Velká generalizace, samozřejmě.

Nicméně batoh na notebook do práce jsem si musela pořídit taky. Nést ho na rameni a stíhat u toho batole, to se fakt nedá.

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:15

Pinot Noir tak hlavně ty outdoorovy matky v tom chodily podle mě i predtim, nebyl to skok z lodiček rovnou do goretexu

ale už jsem tu psala, jak u mě byla na návštěvě asi před měsícem kamaradka s ročním dítětem, co se učí jist samo a odjizdela s pocuranou sukni, s rajcetem na tricku a jogurtem ve vlasech....já bych ten goretex nezatracovala :-))

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:22

Potrefenáhusa Zas je ale na denní praní docela drahej  A je to tak, člověk (nebo aspoň já) si některé věci rozmyslí, mně je třeba některého oblečení líto, aby bylo od lipánka a másla. Navíc jít z hřiště na nákup se skvrnami se podle mě líp snese na džínách a triku než na elegantních šatech. Ale to je možná jen můj pocit, flek jako flek.

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:25

Pinot Noir prave, taky tu někdo zmiňoval, jak vypadaj boty od kočáru nebo z piskoviste....

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:25

Pinot Noir Baton neodsuzuji, když vlečete dvě děti, tak kam s ním...?

Nechci nic generalizovat, jen prostě nemám ráda tepláky.... a legíny mi přijdou, jako slabší odvar teplátků.

A to, že se po porodu do ničeho nevejdou, není důvod chodit jako šmludla.

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:41

Liesel Šmudlovství ani průhledných legíny ani vytahaných tepláků se nechci vůbec zastávat, ale pro jisté ústupky eleganci trochu pochopení mám  - těsně po porodu mi těhotenské oblečení bylo obrovské a původní kalhoty jsem si vzít nemohla, protože mi děsně vadily na jizvě. A k doktorům jít člověk nějak musí. Ještě byly v nabídce šaty, v těch se nedalo kojit, navíc s poporodního pupkem bych se ve většině styděla. Sukně - byl prosinec a teplejší sukně jsem měla jen pouzdrovky - opět problém s povoleným břichem a tlakem na jizvu. Prostě prvních pár týdnů to nebyl med.

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:43

Ale tu Marii jsem si podle Alfrédy musela vygooglit. Vůbec bych ji nepoznala. Je to vážně ona?

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:50

Pinot Noir 

Je.

Kdyby si aspoň přes ty legíny vzala dlouhej svetr nebo tuniku... 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:52

barbucha stejně je zvláštní, jak moc se změnila

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 03. října 2018 08:57

barbucha Fíha! Úplně jinej člověk.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:00

barbucha Chudák tatínek, taková transformace! BTW dobře jí tak, já když vidim ty lidový reklamy na ČSOB, je mi dost ouzko!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:01

U nás je občas nutnost vyběhnout se psem, takže ulice už je zvyklá na moje modely typu pyžamo+župan a přes to péřovka a podobně. Prostě když děcko usne a jsem tu na to sama (většinu času) tak neřeším koho pohorším. Ale legíny mám jenom jedny, hyper barevné, všichni mi je závidí a teď jak jsem zhubla tak v nich nemám prdel jak štýrský valach

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:01

Něco mi přijde špatně

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:03
Reakce na Mutziputzi:

barbucha Chudák tatínek, taková transformace! BTW dobře jí tak, já když vidim ty lidový reklamy na ČSOB, je mi dost ouzko!

​Mně z nich není ouzko, mně je z nich na blití  Proč chudák tatínek? Ten ať je rád že je rád, sám je příšernej...

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:04

Liesel Něco, nebo možná všechno 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:04

Jiná Realita 

Tu Longoriu jsem zahlídla včera někde - nejvíc mě rozveselilo, že ji tam označovali jako yummy mummy, muhehehehehe!