VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:05

barbucha Tak slonici si nenabrnknul

20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:06

Liesel nejošklivější miss a nejblbější hokejka mi k sobě skvěle pasujou

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:06

Mutziputzi 

To sice ne, ale na knedlik tam už byl slušnej náběh 

20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:10

barbucha To jo ale tohle? Ale je to dost častej fnomén zřejmě, kolikrát vidim matku a řikám si No kdo mohl...., no a mohl, páč matka když ptáčka lapala, ještě nesnídala sedlíáka s povozem no))

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:13

Mutziputzi hele, já vim, že tady maj všichni pocit, že kdo tejden po porodu neváží 40 kilo, tak je totální lůzr, ale trefovat se do čerstvejch matek mi fakt přijde celkem nefér a sprostý

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:13

Mutziputzi 

Tak relativně krátce po slehnutí se zas až tak nedivím... víc mě dostal výběr toho outfitu. Trochu soudnosti by to chtělo.

20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:15

Potrefenáhusa To je druhej extrém těch 40 kilo, to po nikom nechci, kila navíc nechť si má kdokoli a kolik chce, ale dá se s trochou vkusu nevypadat jako Mařka, literally

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:17

Mutziputzi nevim, no, já myslim, že by měly bejt fakt pár tejdnů hájený, navrch nevyrazila do společnosti, asi...

20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:20

Potrefenáhusa jako do tohodle tématu nejdu, bych zas čelila katastrofě, ale sorry, hájený...myslim, že neni nutný v těhotenství přibrat 30 kilo a těch 5-10 co by dle mého názoru po fyziologickém těhotenství mohlo přebývat, by nemohlo vypadat takhle.

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:22

Mutziputzi no já si zas myslim, že ne vždycky se to dá úplně ovlivnit.

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:24

Mutziputzi jo a nedávno jsem četla článek, že existuje něco jako těhotenská anorexie, pojem dřív uplně neznámej, jak se některý ženský strašně bojej toho přibrání, že jedí málo....ono dítěti to většinou neublíží, to si vezme, co potřebuje, ale odnese to matka (vlasy, zuby, kosti, kůže...) navrch se fakt může celkem snadno stát, že si pak člověk z nějakýho důvodu hrábne na dno a pár kilo navíc, který můžou z člověka sjet dolu než se naděje, se může docela dost hodit

20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:28

Potrefenáhusa já neříkám, že je nutný se hrozně omezovat, chápu 20 kilo, už nechápu 30 kilo

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. října 2018 09:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Mutziputzi nevim, no, já myslim, že by měly bejt fakt pár tejdnů hájený, navrch nevyrazila do společnosti, asi...

​Vyrazila na veřejnost. A sama dobrovolně vystavuje na odiv celičkou obří zadnici a tlustý nohy, přičemž by nebyl problém obojí slušně (a slušivě) zakrýt 

20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 10:05

trotl

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 03. října 2018 10:10

Mutziputzi Acho jo. Mi to připomělo, jak se před časem H. Vondráčková označila za národní podklad a cítíla se ukřivděná, že ji nehrají v Českém rozhlase.

Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 03. října 2018 10:28

Mutziputzi ja som pribrala cca 30 kg pri všetkých štyroch  A bolo úplne jedno, či som bola doma a šunky váľala, alebo som makala v práci, do ktorej som jazdila na bicykli (aj po termíne) a kontrolovala si stravu, alebo som kvôli výške a skúškam v nervoch menej jedla... Proste si ma tie kilá našli a našťastie do pár mesiacov aj pekne odišli (asi najmä vďaka dojčeniu).

Ale!!! v živote by som na tie stehná nedala legíny, tobôž polopriesvitné  

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. října 2018 11:07

Mutziputzi 

Ono to nemusí být ani 30 kilo navrch. Mně třeba snad během porodu šíleně natekly nohy, nebo to bylo pár dní před, ale nevšimla jsem si toho, nevím. Jenom si pamatuju, jak jsem se po porodu ve sprše sestry ptala, kdy TO splaskne. Vůbec nevypadaly jako moje nohy shora až ke konečkům prstů a opadávalo to několik týdnů. Jak má ty kejty, to může být klidně jenom voda, žádná vyžranost. Což ovšem neomlouvá její legíny, vypadá to hrozně, přes to fakt měla něco hodit. Jo, nabrala jsem asi 17 kilo.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 03. října 2018 11:17

dynda ha ha, to jsem mela taky.z porodnice jsem se vypotacela s brutalni podvahou, ale nohy jsem mela jako hobit.uplne otekle.a matky nekritizuji, 3 hodiny prerusovaneho spanku denne sebraly ambice i mne...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. října 2018 11:27

ja sice jen 10 kg, ale s moji nizkou jde kazde kilo videt... ted jsem rychle projela fotky z šestineděli a teda taky nic moc:D oteklej unavenej oblicej, ale leginy nebyly :D

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 03. října 2018 11:30

Hele, já pro přibrání mám velké pochopení a vím, že se s tím nedá nic dělat (1. dítě 8kg, druhé 20-narozené předčastě, asi záchrana pro mou velikost, podmínky stejné). A respektuju šestinedělí jako dobu "držte se od matek dál-fyzicky i v pomlouvání"  ale teda mohla si k těm leginám vzít minimálně něco dlouhého, to je fakt. A je to herečka a prezentuje se ráda, může počítat, že ji venku někdo cvakne.