Lamicka :-D Uff, tak to nemám! To já budu furt někoho naoko balit a nalhavat si, že na to mám! Pro "manžela" se nesnažim, to bych vypadala uplně jinak než vypadám, snažim se pro sebe. Právě jak jsou dneska lidi neplodný je náhodou dítě plusovej bod!
VIP zjevy
Mně by se líbilo taky, ale s něčím úplně jiným.
Karja Mne jednou manzel rekl, ze kdybych se s nim nahodou rozvedla, tak si najde jedine matku, protoze matky jsou sexy, vyklidneny a umi varit. Tak jsem nevedela, jestli mu podekovat za kompliment nebo s nim prestat mluvit
.
Lamicka Jo, mně vždycky říká přítel, že by si našel holku ze stejný vesnice, aby to neměl daleko na ryby! Tak to mě docela odrazuje od případného rozchodu:-D.
Karja taky dobry :))
Karja Bych mu zlámala pruty asi ![]()
Lamicka to som teda v keli!
Lebo co s takymi matkami ako ja co nie su kludne a od porodu ich varit nebavi? To sexy si sama nedokazem ohodnotit ale aspon to si pre dobry pocit ponecham (ehm) Nech nie som uplne na odpis ![]()

Dadoo :-D:-D. Moje mama je jednou tatovi strcila do kotle, ale nehorelo, takze takova mekci varianta!
Ta mateřská patina mi připadá jako opačný extrém k "pro chlapy jsme stejně mrtvý"...patent na to samozřejmě teda nemám, každá si může nalhávat co potřebuje![]()
Mutziputzi Trochu nadhledu by to po ránu chtělo ![]()
Pinot Noir mam poslat?![]()
Mutziputzi ja mam pri hlaskach o materske patine pocit takoveho toho trapnoucka
jinx to pak hned zapomeň na fajnšmekra!![]()
Karja Pavlena O mateřské "patině" jsem taky slyšela
Bylo to ale o obličeji, ne postavě - prý je někdy na ženě vidět, jestli má děti nebo ne. Ty bezdětné mají v obličeji vidět přílišnou zaujatost sebou sama. Zato ty s dětmi mají v obličeji vidět lásku, kterou dávají více druhým lidem. To je prý dělá krásnějšími (ačkoli můžou být "uštvané"), pro některé muže je to přitažlivější, než to "krásné" zaujetí vlastní krásou u bezdětných.
Tak bych asi chápala tu "patinu", samozřejmě nezpochybňuju, že i tak by měly maminky na sebe dbát a nechodit v průsvitných legínách na veřejnost
daniela Ty bezdětné mají v obličeji vidět přílišnou zaujatost sebou sama. Zato ty s dětmi mají v obličeji vidět lásku, kterou dávají více druhým lidem. To je prý dělá krásnějšími (ačkoli můžou být "uštvané"), pro některé muže je to přitažlivější, než to "krásné" zaujetí vlastní krásou u bezdětných.
![]()
![]()
to snad ne toto
Tak těch zaujatejch sama sebou tu pár je![]()
daniela Tak to je pekelnej názor (neříkám že Tvůj)
daniela tak to je dobry slint s prominutim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.