VIP zjevy
whiskas co nemáš, patinu nebo nadhled?![]()
Nevím, jak ostatní, ale na ulici opravdu nepoznám, jestli má žena děti nebo ne...
Lamicka Páč seš houby fajnšmekr!![]()
Protože nejseš chlap! Ti to poznaj na první pohled přece. Protože ty láskou prosvětlený maminy nejlépe tří čtyř dětí - to je přesně to, co hledaj ![]()
barbucha Ano,muži to jistě poznaj, neb jim blikne kontrolka, bacha, to by bylo drahý
.
Mutziputzi Zdá se, že mi chybí obojí. Patinu bych i dohledala, jen jiného druhu
.
daniela ježiš to je ale strašné klišé... stejně jako to s tou patinou...
https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/346685/po-odsouzeni-pise-jako-o-zavod-repka-vyda-ctvrty-zivotopis-a-prodava-motivacni-diar.html
https://www.grada.cz/diar-tomase-repky-2019-9283/
![]()
![]()
Když mi někdo v těhotenství říkal, jak jsem zkrásněla, že mám takový červenější tváře, vypnutou pleť a měkčí pohled, že to je přesně vidět, jak ty těhotné jsou hned krásnější, jak v sobě nosí ten nový žívot ... tak jsem jim vždycky automaticky začala vysvětlovat, že to je sice pravda, ale že ta pleť je způsobená zvětšeným krevním oběhem a nárůstem množství krve, protože je potřeba vyživovat i plod a ten měkkej skelnej pohled že je způsobenej zvýšenou únavou, která zase souvisí s hormonálními změnami ...
No, vždycky na mě zůstávali zírat jak opařený, jestli to jakože myslím vážně. Tyhle klišé jsou prostě v lidech dost zakořeněný ![]()
MP Meri no tomu zirani se nedivim![]()
MP Meri Doktorka “Kůstka” Brennanová osobně?![]()
Podle mě tohle sdělují leda "matky sobě", ale teda chlap co to vypustí musí bejt deviant a zoufalec dohromady, nemohu si pomoci![]()
MP Meri me moje babicka rekla ze cekam urcite kluka, protoze mam mnohem vetsi zadek:D v tu chvili jsem diky tem tehotenskym hormonum mela chut poznamenat, ze ona urcite byla hubenejsi v tehotenstvi (fotky nelzou) co bych dala za mekci pohled a vypnutejsi plet.
nolita To je tak asi se vším, když se to začne moc rozebírat. Ale myslím, že za zamyšlení to stojí (někteří to třeba hned odsoudí, ale třeba někteří se nad tím zamyslí
)
daniela jako nad čím se zamýšlet? bože taková pí*ovina, pardon, to nemyslíš vážně?
Mutziputzi Hele, já tu patinu nijak nevztahovala k mateřství, prostě mi jen přišlo vtipný říct místo vypadá už trochu opotřebovaně, že má někdo patinu. Klidně chlap. Ostatně chlapi s patinou se mi líbí nejvíc. Kecy o kráse, která kouká uštvaným matkám z očí, jsou samozřejmě mimo.
To jen abychom si rozumněly ![]()
Pinot Noir takhle v pořádku![]()
Mutziputzi Pardon, zapomněla jsem, že jsem v tématu VIP zjevů, tady je lepší se nezamýšlet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.