Pinot Noir děkuji náčelníku, že se tím ještě zabýváš (po tom, co to tu spustilo). Ano, byl to od počátku vtip, tak to bylo původně myšleno a s tím jsem to sem napsala. Asi jsem tam přidala málo emotikonů... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VIP zjevy
ja mam nekdy v tvari ustvanost i jako bezdetna... a do toho zaujeti sama sebou... ![]()
ja mam nekdy v tvari ustvanost i jako bezdetna... a do toho zaujeti sama sebou...
Vražedná kombinace!
Mutziputzi anoo, o jednom bych vedela!![]()

Pavlena toho úžasnýho kamaráda fajnšmekra ocenitele se ale radši zbav prosím tě, nebo s ním nikam nechoď sama![]()
Sweet Potato Jako často se v ní vidím, no
Minule sestra poslouchá na kontrole srdce miminka, já v 9. měsíci, pupek jako blázen, dítě se v něm mele v podstatě nonstop ... ležím a nepřítomně počítám panely na stropě. A ona (nejspíš si můj výraz spletla s nervozitou, nebo nevím) - "No nádhera, krásně mu buší srdíčko, je tam, slyšíte?" Já se probrala z letargie a automaticky jí suše říkám - "No tak já nečekala, že by někam odešel, aniž bych si všimla ... "
A takovejch historek mám tuny, nicméně je to OT ![]()
daniela nad některými věcmi nestojí za to se zamýšlet... toto je jedna z nich...
Pinot Noir v tom smyslu, jak píšeš by to šlo... ale to je tak všechno :-)
Navrhuji veškeré rozbory mateřství, těhotenství a záře vycházející z mamin přesunout do odpovídajícího chlívku ![]()
A za odměnu zde fashion bloggerka, influencerka a módní ikona...

barbucha hele, ale tý se ještě něco stalo, ne? Jako hrozný to bylo vždycky, ale ne až tak moc? ![]()
barbucha
díky za "voživení".
barbucha Z té teda taky ale vychází dost záře :)
barbucha ty boty chci!
barbucha Hele, zas zak moc jsme snad nezlobily!
barbucha ty boty tomu nasadily korunu![]()
barbucha No nazdar
barbucha auuu![]()
viktorka_od splavu ty podpatky musí mít ale výztuž!!!
Možno jej tie motýlie krídla pomáhajú pri chôdzi a menej trpí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.