sisa.b jo to je tahleta! Konečně se mi to díky fotce spojilo...tak to teda fakt koukám

sisa.b jo to je tahleta! Konečně se mi to díky fotce spojilo...tak to teda fakt koukám

Potrefenáhusa Jo, tahleta. Nutno říct, že mi ten rozhovor přijde jako jeden velký kec - jak být nejzajímavější na celém světě.
Sweet Potato Já jsem ji poměrně hodně dlouho sledovala na insta, což je teda samo o sobě na pováženou :D, ale bylo to fakt děsný pak už, každej den klidně 30 storýček kde vyprávěla o životě, bohužel často poskytovala všelijaký rady do života odrážející se od toho že sama údajně jí jen raw vegan věci a odmítá doktory, očkování a léky, takže ty její tipy jak i tu nejsmrtelnější chorobu jistě vyléčí pravidelné pití ovocných šťáv, no uf.
Proti tomu ty její rozcapený fotky byly úplný nic.
Potrefenáhusa ja som na MP nebola, ale podľa toho, čo ste tu popísali (aj podľa foto), to bola celkom slušná transformácia na ehm "zjav".
Karoleena Mně vyprávění o tom, jak má v sobě “dvě osobnosti”, přijde jako největší klišé. A nevím, jestli má její “ukazování bobra” nějaký hlubový umělecký či dokonce světonázorový význam, mně to přijde jen jako dehonestace sebe samé.
Sweet Potato Já jsem ji poměrně hodně dlouho sledovala na insta, což je teda samo o sobě na pováženou :D, ale bylo to fakt děsný pak už, každej den klidně 30 storýček kde vyprávěla o životě, bohužel často poskytovala všelijaký rady do života odrážející se od toho že sama údajně jí jen raw vegan věci a odmítá doktory, očkování a léky, takže ty její tipy jak i tu nejsmrtelnější chorobu jistě vyléčí pravidelné pití ovocných šťáv, no uf.
Proti tomu ty její rozcapený fotky byly úplný nic.
zajímavý, že odmítá doktory někdo s jizvou po sternotomii (a tedy po kardiochirurgickým zákroku nejspíš )
Ounz Tak takových je asi víc, co se od klasické medicíny odkloní až později a vysvětlí ti, že by se té léčbě, operaci byli bývali mohli vyhnout, kdyby byli bývali tenkrát věděli, co vědí dnes.
Sweet Potato njn, jenže leckdy by už žádný pak nebylo..
Ounz No.
Sweet Potato Jo, přesně tak to taky vysvětlovala, dokonce tu jizvu/zákrok snad i dávala do souvislosti právě s "nepodařeným" očkováním a že ji vlastně zřídili doktoři a teď co jen pije ty šťávy a odmítá chemii je v perfektní harmonii se svým tělem a tak.
Pavlena Ty vado, jakoze bych ve 28 mela patinu? Tak to neee. Hele chlapi na stavbe po me bez kocaru krici slecno! A I s kocarem me zvali na kafe, clovek si ted ceni kazdy malickosti,ktera by mu driv nebyla dobra!!:-D
no tak na me volali slecno! i kdyz jsem mela bricho par tydnu pred terminem a pripadala si desne dulezite,vdane,tehotne a stare:)
Gatita Mě i teď kolikrat někdo osloví slečno, já už si to vysvětluju že jako slečnu Marplovou
Mutziputzi furt lepsi,nez kdyz te oslovuji "paňy" s takovou tou tvrdou koncovkou:-D To se mi teda taky stava.
Gatita Jako je to lehce od tématu, ale připomnělo mi to, jak mě asi dva týdny před porodem zastavili policajti (v sedm ráno ve všední den, žádný přestupek) a dávali mi dýchnout!!
Jinak jeste k te patine (nechci rozdmychavat,ale docitam az ted...).na tom fakt neco je. Vidim to na sobe.vypadam bych rekla porad stejne,ale patinu mam na mozku,tam doslo k nevratnym zmenam.a k lepsimu nejsou.
Gatita Jako je to lehce od tématu, ale připomnělo mi to, jak mě asi dva týdny před porodem zastavili policajti (v sedm ráno ve všední den, žádný přestupek) a dávali mi dýchnout!!
![]()
me zastavili,kdyz jsem jela v sobotu ve ctyri rano po moste barikadniku s nerozsvicenymi svetly.dychnout mi radsi nedali;) btw nic by nenamerili,ale asi se to na rozdil od tveho pripadu bali riskovat;)
Gatita No já se jich ptala, jestli to jako myslí vážně, ale jen se po sobě tak rozpačitě podívali a prý "no....tak když už jsme to rozdělali."
Jinak já mám vtipných historek spoustu, tohle mi přišlo jen fakt takové absurdní, ale třeba mají zkušenosti s podnapilými těhotnými za volantem. :-)
Mutziputzi si to vysvetluju tak, ze je lidem proste blby říkat pani, jako by to bylo něco urazlivyho, pac mladá pani je tak od 70 nahoru, takže pak rikaj slečno i holkam tyden před porodem nebo vytvářej ty slečny magistry apod.
Garfie Kdyby podnapilymi! Zastavovali moji tehotnou kamaradku, ta taky s podivem se optala, zda si myslej, ze je jako napita a oni ji rekli, ze pred tydnem jim jedna s jeste vetsim brichem nalizala na papirek! No tak si dejchla uz bez kecu:-D.
Karja Ja si tady přečíst, že mi z vočí kouká láska a něha a pojedou po mně fajnšmekři, chlastam hned!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.