Mutziputzi Co chlastas, vsak ti taky kazdej druhej fajnsmekr na ulici pozve na vinko, to se chlastu proste nevyhnes!!!
VIP zjevy
Karja Teď jsem jednoho odmítnutýho potkala, nasedal do Carrery...slzička málem ukápla hele![]()
Mutziputzi Tsss, to nejni rodiny auto, houby fajnsmekr:-D. Zahledenej do sebe! Ale ja mam novy auto, hned jsem se poucena tou etudou Nely Slovakove, optala, zda je to auto, ktere se po rozchodu vraci! Me tohle vlakno hrozne posouva dopredu!
Karja já jsem Team Navrátil![]()
Mutziputzi Jo, tak to jste ve stejnym teamu!
Mutziputzi No počkej, ale těhotná (aspoň prvorodička) ještě pořád není Matka ![]()
Karja Tak to se hochům zpětně omlouvám....když mně přišlo, že by tam mohl být aspoň jeden objektivní důvod, třeba nějaké překočení pravidel, sobotní noc nebo tak ![]()
Potrefenáhusa No jo, kde jsou ty časy, kdy být "slečnou" byla tak trochu ostuda....dneska je pomalu ostuda být paní...
Co teprve mladá paňy. Oslovuje mě tak vrstevnice ve školce
.
Nějaká miss jede na nějakou soutěž. Tak jí ušili šaty. Kva kva kva kvalita..
Neměla by miss být hezká??
Dadoo mne až na ten styling přijde hezká...takhle je to cely takový....ruský
A národní kostým ![]()
Dadoo A jsou tam i lepší modely. Ty s kukuřicí trčící ze zad jsi viděla?![]()
Dadoo miss ušatý torpédo ![]()
Sweet Potato tie topánky![]()
Sweet Potato No ty národní kroje nemají chybu ![]()
I když bych spíš hádala, že dělají konkurz do hanbatého domu. To je děs, jak je vymustrovali ![]()
chachaaaa ty maj vsechny ranu! jak reklama na svatebni salon Caxa muhehe
Dadoo to je kroj? Som myslela, že kostým Snehulienky....teda to dolné, to horné by mohla byť trstinová suknička niekde z tichomoria....
Dadoo Nejhorší mi přijde to zlaté brnění půjčené od Asterixe a vycpané krepákem
trošku staršie fotky kamošiek

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.