Mutziputzi avagardné ![]()
třeba chce říct, že se cítí jako Ava Gardner
Mutziputzi avagardné ![]()
třeba chce říct, že se cítí jako Ava Gardner
SunEclipse já bych neřekla, že kominíkovi chcípla štětka - vždyť na tý fotce je sice umouněná, ale vypadá docela živě ![]()
prďola máš sice pravdu, předsedo, ale já mínila štětkou to černé, co jí bezmocně visí z hlavy ![]()
By mi zajimalo kolikátý nový já v sobě Verešojc objevila po tomhle umeleckym kousku
SunEclipse jooo, tudletu cupaninu...! já to brala jako klasické zakončení štětky, no... ![]()
Verešové převtělení :)

Lamicka tahle paní ale vypadá umytá ![]()

Mutziputzi Nela jde tvrdě k jádru věci.
LadyMary Tak aspoň víme, že kocour se má dobře :-). BTW, koupila sis lístky na toho Polunina? Já se tam naklikala, a když mi to ukázalo nejlevnější lístek za 4599,-, tak jsem se na to vyprdla...
LadyMary jsem jukla na Noir instagram a teda stále u mě WTF, do této komunity bych asi nezapadla
LadyMary tohle je peklo nejpekelnejsi.
999 Byla jsem na tom stejně....naběhla jsem hned úderem 10., ale ta cena mě odradila....tak třeba příště.
Mutziputzi Taky to jde úplně mimo mě....
LadyMary Kolikátá jsi byla? Já stá :-).
silvie de noir má na insta fotku kočky, jak si hraje s nějakou jako měsíc vypadající věcí. co to může být?
999 212 a to jsem klikla hned v 10....jak odpocitaly vteriny, ale moc listku prodanych nebylo, takze cena asi odradila vic lidi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.