Zrovna jsem to sem chtěla dát. Je to trapný divadlo od obou a od opuštěný ženský zoufalství, který dovedu pochopit, ale NIKDY bych ho veřejně nepřiznala, přijde mi to ponižující.
VIP zjevy
stes A to já myslim, že trapnost je zejména na straně Dariny, Rytmus si může hlásat a mazat co chce přeci, je jedno jestli to někomu přijde neuctivý nebo nedospělý, je to jeho věc, nechápu proč ona to furt komentuje.
Mutziputzi to máš pravdu, je to jeho vec. A ak sa s ním rozišla ona, tak čo čakala? Že bude doma do podušky zvyšok života fňukať?
Mutziputzi No dyť, si to myslím taky.
Úplně nejhloupější mi přijde, že Dara vyčítavě mává Laurou.
Sweet Potato to každopádně. Nekopu za žádný tým, ale mám OT. Jak se to vlastně řeší: pár, ona dítě s jiným, žijí spolu dlouho, dítě ho má rádo, rozchod, on nový vztah. Se dítě taky odstřihne? Úplně, nebo jen malinko (zmrzlina 1x za měsíc)? Co nová partnerka a naprosto cizí dítě (ani ne dítě partnera). Co na to Tleskač?
Mám něco podobného v okolí, jak to řeší nevím, ale vlastně na nic situace pro všechny zúčastněné, z nichž ale dítka je mi líto nejvíc.
Pavlena Já na to, že se to těžko řeší nějak univerzálně![]()
Pavlena Tohle mne taky napadlo, když jsem to pozorovala u jedné známé, ne tak blízké, abych se vyptávala. Jistě to to pro ty děti není snadné, pokud měly s tím partnerem dobrý vztah. A stejně kako ten primární rozchod je to lekce přizpůsobivosti![]()
Pavlena Rozhodně bych nedávala fotky s dítětem do éteru
Pavlena myslim, že univerzální rada neni a mám známou, kde si pořídili i dítě společný, tak je to pak tuplem těžký, jestli si má chlap pak brát jen svoje dítě nebo i to, který od 4 let vychovával a který mu říká tati?
stes Hele já bych nedávala obecně nic ohledně rozchodu do éteru a nic ohledně dítěte do éteru..
Potrefenáhusa no taky pěkný slepenec (eufemisticky patchwork family)
Pavlena No tak jasně ..vo tom žádná![]()
Pavlena mne az ted doslo ze to dite neni jeho, podle te prezentace jsem myslela ze jo:-)
obecne myslim kdyz ma oba rodice, ti sve nove partnery.. ze tam pro nejake navstevy jeste s byvalym/i neni moc prostor. osobne jsem mela zajem udrzovat kontakt s nevlastni dcerou, byt s nami nezila znam ji od 2 let. tatinek zakazal:P ale ted uz je dospela a minimalne se ptam jak se ji dari, vida se s detma. jestli zajima ji jak se mam ja to nevim, soudim ze nedobrovolne si od tatinka jiste vyslechne![]()
Potrefenáhusa tam bych rekla hodne zalezi jestli to dite svyho vlastniho otce ma, asi teda ne?
Pavlena Známé syn žil s paní s holčičkou. Nakonec se rozešli, holčička je v péči svého biologického otce, ale pořád jezdí na prázdniny za druhým tátou a hlavně k té nepravé babičce (známé). Asi je to kus od kusu.
brrr to je super:-)
viktorka_od splavu má, ale ten se nestará, ani se nevidaj (nechce otec), jen platí. Dost debilni situace
Potrefenáhusa aspoň že platí, stejně mě vždycky zajímalo, jakej důvod udávaj a jak si situaci sám před sebou zodpoví rodič co se nezajímá o svoje dítě, mně to přijde neskutečný
Mutziputzi jo, to mne taky...bude to asi peknej debil.
jinak teda kamaradka má dítě s chlapem, kterej krom toho, ze se ani nezajímá a ani dítě nikdy neviděl, tak navrch ještě ani neplatí, takže soudy.a to spolu normálně chodili, žádná náhodná známost.jsou to idioti, některý
Potrefenáhusa tak to mi pripada naopak dost jasny, pak bych ja osobne nemela o cem dumat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.