jakási slovenská playmate.
a takhle vypadá ve skutečnosti. o-ou...

Jiná Realita mne to přijde úplně stejný? ![]()
No, s tím filtrem na obličeji mi připomněla plastového Kena z Brazílie. ![]()
Jiná Realita vidim stejně jako Potrefenáhusa tu samou žeskou
Teda toho kačera má Lela brutálního. Fuj
Prešla som si jej instagramové fotky, lacné pózy, balóny, lacné pózy.....Vlastne nudné, škoda mojich troch minút života.
Viděly jste listopadovou obálku Vogue CS?
Jedna lepší než druhá. Asi nejsem dost open minded ![]()

LadyMary ešte že som si také niečo nekupila. Teda nekupila by som, keby som videla obálku, mna to normálne vydesilo. To je tak hnusné.......
LadyMary Mi ty obálky připadají pořád jak z 80., hlavně ta vlevo (zrzavé vlasy). Myslela jsem, že ten retro vzhled měl být jenom u toho minulého (říjnového?) čísla.
Mutziputzi Potrefenáhusa já vidím vyhlazenou lacinou ženu...a potom min. o deset let vyžilejší nevyfiltrovanou lacinou ženu. bez filtru mi přijde jako její matka.
Jiná Realita mně se live líbí víc dokonce, to obočí má teda podivně zrobené
wiv Tak nějak...taky to nechápu, navíc to vypadá, že tam vůbec nepatří.... Ale nepochybuju o tom, že to byl umělecký záměr.
LadyMary jo, prave jsem to davala do vlakna priznani, des uplny
FB me prave poctil 30sec trailerem na novy film Kiery, polovinu zaberu ma klasicky pootevrena usta jak dement, tak uz vim, ze na to nepujdu... ![]()
LadyMary Mně se ta pravá fotka líbí. Nevím teda, jestli na obálku, nápis Vášeň nechápu, ale fotka jako taková jo. A kdyby byla černobílá, líbila by se mi ještě víc.
Kokoska mne taky, docela me zaujala i na druhy pohled.
Kokoska Mne sa slovenská verzia (vpravo) takisto celkom páči. Obálka vľavo je hrozná.
Mně by se líbila snad i ta se zrzavýma hlavama, jen kdyby to všechno už konečně přestalo vypadat jak projetý nějakým echt vintage filtrem z instáče... kolik čísel ještě? Nebo už to tak bude nafurt?
Karoleena přesně to se ptám taky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.